top
 
 

Megvalósult elképzelések
 
Az Autodesk azért fektet be több, mint 20 éve emberekbe, szoftverekbe és különböző technológiákba, hogy segítsen ügyfeleinek elképzeléseik megvalósításában - hogy felvehessék a versenyt és győzhessenek.
Az Autodesk piacvezető technológiákat kínál számos területeken. Ezek közé tartozik az építés, infrastruktúra, gyártás, média és szórakoztatás illetve a vezeték nélküli adattovábbítás.
A Leonardo SNS Kft. az Autodesk Media & Entertainment megoldásainak teljes körét kínálja ügyfelei részére.
 
 
Media & Entertainment megoldások
 
Váltsa valóra nagyszerű elképzeléseit! Az Autodesk Media & Entertainment megoldásait arra tervezték, hogy meggyorsítsa a digitális tartalomkészítés területén dolgozó alkotóközösségek munkafolyamatát. Innovatív, piacvezető eszközeink által megváltozott a szórakoztató produkciók előállítása - legyen szó vizuális trükkökről, fényelésről, editálásról, animációról, játékfejlesztésről, vagy akár építészeti látványtervekről, formatervek megjelenítéséről. Építse fel a leghatékonyabb munkafolyamatot az Autodesk Media & Entertainment termékeinek, szolgáltatásainak és megoldásainak segítségével!

Komplex rendszerek
Az Autodesk komplex rendszerei lehetővé teszik, hogy vágók, trükk-készítők, fénymegadók a rendező, kreatív munkatársak, megrendelők jelenlétében készíthessék el az alkotásokat.
 
Az Autodesk komplex rendszerei:
Flame Premium
Flame
Smoke Advanced
Lustre
Flare
 
 
 
 
box_footer
Szoftverek
Az Autodesk Media& Entertainment szoftverei a mozgóképalkotók legmegbe-csültebb eszközei, legyen szó játékfejlesztésről, 3D animációról, modellezésről, látványtervezésről, filmes vagy televíziós műsorok trükkjeiről, formátumok közötti transzkódolásról...
 
box_footer
Felhasználás szerint
 


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Autodesk, Media&Entertainment, Advanced Systems, DCC, szoftverek, trükk, kompozitálás, 3D animáció, editálás, játékfejlesztés, utómunka, design, vizualizáció, transzkódolás, middleware, rutinkönyvtár, motor
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index