top
 
 

Autodesk Szezonnyitó

Autodesk_Szezonnyito_mailheader.jpg
 
Kedves Partnerünk!
 
Reméljük mindenki jól érezte magát, látott, hallott elég érdekességet az év végi hajrá nyitányaként megrendezett eseményen. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki ott volt.
 
Az Autodesk és a Leonardo SNS az Autodesk Szezonnyitó rendezvényét 2013. szeptember 26-án tartotta a MOHA Házban.
A Program igazán változatos volt,az Autodesk igazi magyar ízekkel fűszerezte a bemutatók sorát. "Make_My_Movie" shelf a Puppetworks Studio-ban címmel megismerhettük, hogyan készül egy mozi az első brief-től a kész termékig. A KGB Studio BOXI című saját 3d animációs televíziós sorozatuk gyártásán vezetett végig minket. Beszéltek arról, hogy jutnak el az ötlettől az előkészítésig. Bemutatták mi a gyártás folyamata. Végül a tanulságokba is beavattak. Az Ionart Figuraépítés Softimage-ban, a modellezéstől az animációig címmel adott elő és többek között a haj/szőr szimulációról és a riggelés rejtelmeiről hallhattunk.
Természetesen nem maradhattak el a legfrissebb hírek a termékekről (angol nyelven):
Újdonságok és munkafolyamat az Autodesk 3ds Max Entertainment Creation Suite 2014-ban volt az egyik előadás címe. Bemutatkozott az új Maya LT és megismerhettük az Autodesk Maya Entertainment Creation Suite 2014-ban rejlő újításokat.
 
Az előadások szünetében vendégül láttuk a résztvevőket, és persze intenzív párbeszéd folyt a szakma apraja-nagyjával a látottakatről és hallottakatról.
 
Mi nagyon jól éreztük magunkat, reméljük legközelebb is találkozunk!


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Magyar Műhely, Autodesk M&E, Entertainment Creation Suite 2014, 3ds Max 2014, Maya 2014, Smoke on Mac 2013, Mudbox 2014, MotionBuilder 2014, Maya LT, bemutató, demó
Keresés az oldalon
separator


Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index