top
 
 
 Az Avitech multiviwerei igyekeznek lefedni a piac minden szegmensét. Termékskálájuk a Rainer sorozattól indulva egyre több funkciót tartalmaz. Közös pontként mindegyikhez rendelhető kezelőfelület, több bonyolultsági fokban. A csúcs Cosmos kezelő több érintőképernyős felületről történő vezérlést tesz lehetővé, a Galaxy kezelő egyetlen felületre korlátozódik, míg az AviNET rendszer a riasztások kezeléséről gondoskodik.

Rainer sorozat
Az Avitech belépő szintű megoldása, akár 32 kompozit, VGA/DVI vagy SDI bemenetet képes kezelni. A Sorozat a bemenetek számától és kiosztásától függően közel 20 modelt tartalmaz. A kimeneti felbontás maximálisan 1920x1200 lehet. A kimeneti jelbe szabadon elhelyezhetőek tally jelzők, audio meterek, feliratok. Támogatja a Galaxy kezelő felületet, és a Simple Control Panel-t. Akár 26 különböző előre programozott képernyő kiosztást állíthatunk be és menthetünk el.
box_footer
VCC sorozat
A VCC sorozat elemei alapvetően DVI és SDI jelek keverésével állítják elő kimeneti jelüket. Maximálisan 4 DVI és 4 HD/SD-SDI bemenetet képesek fogadni. Együttműködnek a Cosmos és a Galaxy vezérlő rendszerekkel. Beépített digitális orával, hangerő kijelzővel, szabadon elhelyezhető grafikai elválasztó elemekkel tudjuk változatossá tenni a kijelző felosztását. A rendszer kaszkádba köthető az MCC és ACC eszközökkel.
box_footer
MCC sorozat
Az MCC sorozat tagjai képprocesszorok amelyek a bemeneti HD/SD-SDI jelekből állítanak elő DVI kimeneti jeleket. Maximálisan két bemenet fogadására képesek. A bennük lévő elektronika a Faroudja métán világhíres DCDi technológiáját használja a kimeneti képek ideális átméretezéséhez és illesztéséhez. A rendszer kaszkádba köthető az ACC és VCC eszközökkel.
box_footer
ACC sorozat
Az AAC sorozat elemei audio jelek vizális monitorozására lettek kifejlesztve. Akár 32 AES/EBU vagy szimmetrikus sztereo audio jel fogadására képesek. Minden bemeneti csatornát önállóan képesek kijelezni, az egyes kivezérlés jelzők szabadon méretezhetőek illetve cimkézhetőek. A rendszer kaszkádba köthető az MCC és VCC eszközökkel.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Multiviewer, Rainer series, Avitech, Avitech International Corporation, MCC, ACC, VCC
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index