top
 
 

A "kreatív videó forradalom" vezetője
 
A Blackmagic Design gyors fejlődéssel a kreatív videotechnika egyik, világszinten vezető fejlesztője és gyártója lett. Ennek oka, hogy a cég filozófiája frissítően egyszerű: segíti a valódi kreativitást kibontakozni. Megálmodta és megvalósította azokat a szoftvereket és hardvereket, amelyekre alapozva valóban megfizethető csúcsminőségű vágórendszerekhez juthatunk.
 
A cégnek sikerült több olyan termékkel is előrukkolni, ami beszédtéma lett a szakmában. Ez annak köszönhető, hogy a Blackmagic elkötelezett a minőség és stabilitás mellett és arra koncentrál, amire leginkább kell. Így váltak világhíressé pl. lekörözhetetlen kodekjei.
 
Kezdetben Macintosh és Windows környezetben egyaránt használható tömörítetlen videót kezelő kártyákat jelentett meg különböző videós alkalmazásokhoz. Találhatók közöttük normál felbontásban működő modellek (SD sorozat) és olyanok is, amik nagyfelbontású videó kezelésére alkalmasak (HD sorozat). A termékpaletta azóta folyamatosan bővül.
 

Editálás és monitorozás
A Blackmagic Design megalakulásakor is első számú feladataként tűzte célul, az valósidejű megjelenítést kép/videó editálásakor. Az évek során először SD-ben, később már HD-ban is megjelentek olyan editáló kártyák, amelyek ezt a célt szolgálták. Ma már akár egy kártya ötvözi az SD analógtól a HD SDI jelig terjedő skálát.
box_footer
Fényelés és film retusálás
A legendás DaVinci felvásárlásával a Blackmagic újabb területeken kínál vonzó megoldásokat. A Resolve fényelő rendszer az egyik legjobb hírre tett szert a maga területén. A BMD jóvoltából csak szoftverként is elérhető, Mac platformon. A Revival pedig a régebbi filmek feljavítására kínál retusáló és képjavító eszközöket.
box_footer
Konverterek
Egy stúdióban mindig felmerülő probléma, a régi eszközök beillesztése egy új rendszerbe, vagy a formátum konverzió. Új digitális stúdiót épít SDI alapon, de szeretné használni a hagyományos deck-jét? Ez esetben szükség lesz egy analóg-digitális átalakítóra. HDMI jelet szeretne a HD-SDI mátrixra vezetni? A Blackmagic Desing konverterei erre is nyújtanak megoldást!
box_footer
Videó szétosztás
Digitális stúdió építésekor felmerülő probléma, hogy az SDI jelet nem könnyű egy hagyományos DA-val osztani (pl. egy jelet monitorozásra, egyet mixerbe). Ezért használunk a lehető legtöbb helyen szép nagy mátrixokat, hogy amennyire lehet a jelveszteséget elkerüljük. A Blackmagic Design 16x32-től akár 144x288-as keresztpontos video routereket készít, amelyek egyszerre használhatók monitorozásra, és jel továbbításra. Egyszerű kezelőfelületével, könnyen megszerethető, a piacon verhetetlen áron.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
I/O, kimeneti kártya, bemeneti kártya, analóg, SD SDI, HD SDI, fiber, optikai kártya, HDMI, kompozit, komponens, 3G HD-SDI, blackmagic, deckling, ultrascope, multibridge, videohub, router, mátrix, switcher, BMD, Intensity, HD Pro, konverter, mini konverter, extender, átalakító, 4:4:4, 4:2:2, HDLink Pro
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index