top
 
 
A Boxx cég vezeték nélküli kamera összeköttetéseivel számtalan elismerést és díjat elnyert világszerte, köztük egy Emmy díjat is. Megoldásaikat SD és HD rendszerben is kínálják, az adatforgalom minden esetben kódoltan és diverzitásos csatornán történik. Legújabb Meridian rendszerük 1 milisecundumos késleltetésével világelsőnek számít a digitális HD jelátvitelben.

Cobalt
Minden Boxx által kínált csomag egy kamera V-lock hátfalára erősíthető adóból és egy akár rackba is illeszthető vevőből áll. A Cobalt termékcsalád a Boxx belépő szintű SD vezetéknélküli rendszere, SD-SDI vagy kompozit bemenettel rendelkezik. Az átvitel dinamikusan változó bitsebességű enkódolt csatornán történik, az átviteli távolság 100-200 méter, a késleltetés pedig 400ms körüli. A vevőegység konfigurálása RS-232 porton keresztül történik.
box_footer
Meridian
A Boxx cég legújabb fejlesztésű Meridian termékcsaládja már HD átvitelre képes, különleges kódolásának és akár 5 diverzitásos átvitelének köszönhetően kevesebb mint 1 ms-os késleltetéssel rendelkezik, amely értékkel jelenleg világelsőnek számít. A 4,9-6GHz-es sávban kommunikál, beleértve a 802.11a licensz védett sávot is.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Boxx TV, BOXXTV, Meridian, Cobalt, HD wireless, Wireless, vezeték nélküli átvitel, CV, YUV, S-video, Y/C, digitális átvitel
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index