top
 
 

Egy kis költségvetésbõl gazdálkodó televíziónál vagy utómunka stúdiónál idõrõl idõre felmerül új eszközök vásárlásának szükségessége. Ilyenkor a nagy gyártók megoldásai mellett érdemes figyelmet fordítanunk kisebb cégek termékeire is. Ezek egyike a Datavideo, aki számos, a mindennapi munka során jól használható eszközt kínál, eszközeinek elfogadható minősége rendkívűl jó árral párosul.

Képkeverők
A Datavideo kép- és hangmixereit főleg közvetítésekhez ajánlja. Beépített chroma key funkció, csatornánként DV bemenet, SDI és komponens kimenet. Legújabb modeljein pedig már elérhetőek a HD-SDI ki és bemenetek is.
box_footer
LCD kijelzők
A Datavideo főleg kisméretű költséghatékony kijelzőivel vált ismertté a piacon. 4"-tól 7"-ig terjedő kontroll monitorai alapvetően rackbe szerelhetően érhetőek el, egyesével vagy akár 3 vagy 4 darabot egyetlen egységbe foglalva is.
box_footer
Mobil stúdiók
A piac jelenleg legolcsóbb integrált mobil stúdió megoldásait a Datavideo kínálja. Rendszereik minden esetben tartalmaznak képkeverőt, intercom rendszert, a források és kimenetek megjelenítéséhez szükséges kijelzőket, és egy merevlemezes rögzítőt is. A beépített funkciók sokasága minden felmerülő feladatra biztos megoldást szolgáltat.
box_footer
Merevlemezes rögzítők
A klasszikus szallagos deckek kiváltására kiválóan alkalmas merevlemezes rögzítő család tagjai rendelkeznek szinte bármilyen bemenettel: kompozit, komponens, DV, SD-SDI vagy akár HD-SDI. A rögzítési médiaként használt merevlemez pedig létezik fixen beépített és kivehető kivitelben is.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Datavideo, MS-800, mobil studió, mixerek
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index