top
 
 

A Digital Rapids a hagyományos televíziózás technológiájának és a mai, vezető számítógépek által kínált általános adatfeldolgozási és a hálózati lehetőségek integrálását tekinti fő feladatának. A Digital Rapids szakértelme kiterjed mind a hagyományos televíziózás technológiájára, mind a számítógép alapú videó feldolgozásra. Több mint 15 éve foglalkoznak a Digital Rapids szakemberei a profi videózás területén hardverek tervezésével, készítésével. Több értékes díjat is magukénak mondhatnak, amit a televízózás területén elért úttörő munkájukért érdemeltek ki. A cég gazdag programozói tapasztalata egyenesen visszavezethető az első digitális video PC-n való megjelenésével azaz az első számítógép alapú videóval (1984/5), az elso PC alapú teljes sebességű videó visszajátszó rendszerrel, és számos úttöro munkával az animáció, a mozgásdigitalizálás, s a stoptrükkös mozgásfelvétel terén. Ez a keveréke a hagyományos televíziózási technológiának és a színvonalas szoftver fejlesztésnek, amely a Digital Rapids-nak, mint cégnek az alapjait képezi. A Digital Rapids termékei felvértezika szakterület kiemelkedő cégeit azzal a képességgel, hogy a hagyományos videózást a számítógép alapú adatfeldolgozással, -követéssel és internetes műsorsugárzással kombinálja.
A cég DRC-Stream termékcsaládja egyaránt szolgálja a televíziós és utómunka, cégen belüli kommunkáció, távoktatás, távfigyelés és biztonságtechnika területén megoldást kereső felhasználókat.
 

Streaming kártyák
A kanadai székhelyű Digital Rapids cég az elmúlt években piacvezetők közé emelkedett a streaming és IP alapú adattovábbítás, valamint a transzkódolás területén. Belépőszinttű analóg I/O felületű kártyái mellé járó Stream LE szoftverével a kicsik, míg az akár két csatornás SDI, esetleg HD-SDI kártyái és Stream FE szoftvere szinte bármely produkció igényeit kielégítik.
box_footer
StreamZ szerverek
Megbízható és megfizethető megoldást nyújtanak a cég stream szerverei, amelyben az amúgy is megbízható kártyák köré, egy 24/7-es működésre optimalizált szervert épít a Digital Rapids szakember gárdája. Akár fájl alapú kódolás, akár élő stream folyam, mindenre van alternatívánk.
box_footer
Mobil streaming megoldás
Három-négy évvel ezelőtt egy laptopba csúsztatható PCMCI alapú kártya jelentette a mobil megoldást a Digital Rapids termékpalettáján. Az eszközök annyira sikeresek voltak, hogy egy teljes termékvonal fejlesztését indították be Kanadában. Így született a TouchStream. Egy gombnyomás az érintőképernyőn, megbízható és gyors streamelés, egy cipőnyi méretű eszközben.
box_footer
Transzkódoló rendszer
A hálózat mint információtechnológiai alapfogalom, erőforrás megosztást jelent. Ezen az elven fejlesztették ki a Digital Rapids szakemberei, a Transcode Managert. Egy szerver gép, és a hozzá ethernet/optikai hálózaton csatlakozó kliensgépek végzik a nagymennyiségű adatkódolást, terhelés szétosztással, időzítéssel, watch-folder funkcióval. Archiváláshoz, webes terjesztéshez (az egyszerű DR stream gépekkel, vagy StreamZ szerverekkel is kompatibilis).
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Stream, Stream FE, Stream LE, Digital Rapids, DRC, stream card, 500, 1400, 1600, 2000, 2600, turnkey stream, transcode, broadcast manager, StreamZ, StreamZ Live, live stream, WmV, H.264, MPEG-2 TS, AVC, FLV, kódolás, transzkódolás, fájl alapú stream, élő stream
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index