top
 
 
Az EIZO a monitorok széles választékát kínálja irodai, grafikai és játék alkalmazásokra, valamint ipari és egészségügyi felhasználásra. Az összes EIZO termékre a kiemelkedő minőség, valamint a magas fokú megbízhatóság és ergonómia jellemző.
 
A cég az alábbi termékcsoportok szerint forgalmazza megoldásait. Ezekről további információval, árakkal örömmel állunk rendelkezésre. Ehhez kérjük keress minket elérhetőségeinken vagy töltsd ki az online válaszkérő lapot!

FlexScan
Monitorok kiváló képminőséggel és energiahatékony tulajdonságokkal otthoni és irodai használatra.
box_footer
ColorEdge
A kreatív felhasználók, fényképészek, képszerkesztők a ColorEdge monitorok rendkívül precíz színmegjelenítésére hagyatkoznak.
box_footer
FORIS
A FORIS LCD-k az utolsó pixelig csúcstechnológiás jellemzőkkel készülnek, Full HD felbontásban adják vissza a filmeket és játékokat.
box_footer
RadiForce
A Radi-Force termékekkel az EIZO tökéletes megoldásokat kínál a legjobb minőségű képmegjelenítéshez az egészségügyben.
box_footer
DuraVision
A DuraVision termékek ideálisak az olyan speciális alkalmazási területekhez, mint az ipar, a hajózás vagy a térfigyelés.
box_footer
Raptor|Re/Vue
A Raptor terméksorozattal az EIZO átfogó megoldást kínál a megbízható légtér-figyeléshez és légiforgalom-irányításhoz.
box_footer
Kiegészítők
A FlexScan, ColorEdge és FORIS készülékekhez különböző, nagy segítséget jelentő, egyedileg kiválasztható kiegészítők állnak rendelkezésre.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
monitorok, irodai, grafikai, játék, ipari, egészségügyi, FlexScan, ColorEdge, FORIS, RadiForce, DuraVision, Raptor|Re/Vue, kiegészítők
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index