top
 
 


Elérhetőségeink: 
Cím
1033 Budapest,
Szőlőkert u. 4.
Telefon
(06 1) 250-0165
Mobil
(06 20) 505-5656
Információ
info@leonardo.sns.hu
Megoldások
sales@leonardo.sns.hu
Szervíz
service@leonardo.sns.hu
 
Használhatod az on-line kapcsolatfelvételi oldalunkat is vagy az oldalsó mezőben visszahívást kérhetsz.
 
 
 
Leonardo SNS a kreativitás és a technológia találkozóhelye a média világában!

A Leonardo SNS Kft. a médiaipar különböző területein tevékenykedő alkotók, cégek, vállalatok és oktatási intézmények munkájához biztosítja a szükséges elemeket: legyen az filmes, videós vagy számítástechnika alapú eszköz, grafikai szoftver vagy akár ezeket az eszközöket működtetni képes tapasztalt technikai szakember, illetve kreatív gondolkodású, lelkes tehetség.

A Leonardo SNS fontos része egy összeszokott szervizcsapat, akik a videó- és komputertechnikában egyaránt járatosak, az egyes alkalmazások számítógépes platformokkal (PC, Mac, Linux) való kommunikációjának mély elméleti és gyakorlati ismeretével. A Leonardo SNS által szállított rendszerek installálása és karbantartása mellett készséggel konzultálnak egyéb, már meglévő berendezésekkel, rendszerekkel kapcsolatosan felmerülő kérdésekről, problémákról és eseti megbízás alapján elvégzik a szükséges beavatkozásokat.

A cég alapítóinak és munkatársainak többéves szakmai tapasztalata és ügyfeleink iránti elkötelezettsége képezi a Leonardo SNS működésének szilárd alapját, míg a gyártók és felhasználók oldaláról megnyilvánuló bizalom és támogatás a hajtóereje mindennapi munkánknak.
 
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index