top
 
 
Az eyeon Software Inc. 1987 óta fejlesztette professzionális kompozitáló szoftvereit, egészen 2014-s felvásárlásáig. Azóta vezető terméke, a Fusion, a Blackmagic Design portfóliójának része. A kompozitor program előkelő helyet foglal el a VFX alkotók népszerűségi listáján.
 

Fusion
Node alapú, 3D kompozitáló szoftver, sztereó kép kezelési lehetőséggel.
 
 
Lebegőpontos színmélység :: interfész: flow, timeline, spline editor :: fejlett "Disk & RAM Caching Engine" :: egyszerű makró készítés :: felbontás és színmélység-független :: színkorrekció, kulcsolás :: hálózati renderelés (a RenderSlave segítségével) :: külső pluginek támogatása
 
 
box_footer
Generation
A teljesen új alkalmazás-család, amely egy vizuális vásznat és egy együttmű-ködési platformot biztosít az utómunkafolyamat menedzseléséhez. A Fusion Studio részeként érhető el.
 
Integrálható meglévő munkafolyamba :: verzió azonosítás :: támogatja az együttműködést :: beépített lejátszó :: szerkesztő funkciók :: széleskörű kompatibilitás :: teljesen integráltan működik a Fusion-nal :: hangkezelés :: proxy mód :: renderelés több formátumba, párhuzamosan
box_footer
RenderSlave
Elosztott hálózati renderelő alkalmazás, több, hálózatba kapcsolt gép között automatikusan elosztja a renderelésre szánt adatokat, majd az eredményt összegyűjti. A Render Node segítségével jelentősen lerövidíthető a rendereléshez szükséges idő. A renderelés gyorsabb, ha a benne részt vállaló gépek dual processzoros felépítésűek.
A Fusion Studio részeként érhető el.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Eyeon, Blackmagic Design, Fusion, Fusion Studio, kompozitálás, utómunka, effekt, trükk, csoportmunka, főcím, televíziós arculat, mozgó grafika, rotoszkópálás, kulcsolás
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index