top
 
 

A Harris cég a broadcast ipar egyik legnagyobb múltra visszatekintő és legszélesebb portfólióval rendelkező vállalata. Megoldásai közt megtalálhatóak az adásautomatizáló rendszerektől kezdve, a videoszervereken és routereken át egészen a komplett kommunikációs rendszerekig. A Leonardo SNS Kft. a Harris grafikai üzletágának hivatalos magyarországi képviselője.

Inscriber feliratozó rendszerek
Az Inscriber termékcsalád hosszú ideje piacvezetõ a nyitott, PC alapú, broadcast és professzionális feliratozó rendszerekek piacán. Kompromisszum mentes minőséget garantáló rendszerei gyors, hatékony és megbízható eszközöket jelentenek a különbözõ feliratozási igények kielégítésére. Hazánk legnagyobb broadcasterei egytől egyig Inscriber rendszerekre bízzák kiemelt programjaik élő feliratozását.
box_footer
Infocaster grafikai rendszer
A Harris cég Infocaster rendszere egy összetett megoldás amely szoftver moduljai segítségével változatos feladatok ellátására alkalmas. A televíziós piacon egy minden igényt kielégítő felső kategóriás képújság rendszer, amely kiemelkedően felhasználóbarát felületével szerzett magának elismerést. A Digital Signage világában pedig az egyik legelterjedtebb nagyszámú távoli lejátszót is menedzselni képes megoldás.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Harris, Infocaster, Inscriber, G1, G3, G7, TitleOne
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index