top
 
 
Hitachi Kokusai Electric az egyik legjelentősebben fejlődő cég a broadcast video technika világában. Stúdiókamerákkal vetekedő vállkamerát fejlesztett ki már a '90-es évek elején, valamint a TRIAX technológia bevezetésében is jelentős szerepet töltött be.
Ma a Hitachi még sikeresebb a high-end broadcast technológia területén. Elkötelezetten dolgozik a mai felhasználói igények kielégítésén, miközben folyamatosan fejleszti termékeit, hogy azok a jövő elvárásainak is megfeleljenek.
Stúdió produkciók, dokumentumfilmek, sport események vagy élő közvetítések megvalósításához kínál teljeskörű és igényes kamerarendszereket és kiegészítő produkciós technikát.
 
A Hitachi kamerák minőségének és megbízhatóságának alapja a fejlett chip technológia.
A ragyogó képminőség, egyszerű kezelhetőség és felhasználóbarát funkciók mindenben megfelelnek a felhasználók elvárásainak.

HD broadcast wireless megoldás
A Hitachi vezeték nélküli kamerajel-továbbító rendszere méltó párja a cég csúcsminőségű kamera megoldásainak. Különösen kicsi késleltetésével vetekszik a vezetékes összeköttetéssel, és képminőségben is minden tekintetben broadcast színvonalat képvisel. Különféle felbontásokat, többféle kódolást támogat, teljes mértékben vezérelhető CCU-ról. Élő közvetítésekhez, közvetítőkocsikhoz, ENG felhasználásra egyaránt ajánlott.
box_footer
HD broadcast P2 dokkoló
A Hitachi P2 dokkja lehetővé teszi, hogy kameráival P2 formátumban készítsünk felvételeket, azokat visszanézzük a kameráról, illetve, hogy menedzseljük felvételeinket. Alacsony tömegközéppontú kialakítása miatt a kamera, amelyre dokkoltuk megőrzi kiváló ergonomiáját és elsőrangúan haszználható P2 vállkameraként funkcionál.
box_footer
SD ENG/studió kamerák
A Hitachi még nem vonta ki a forgalomból SD váll- és stúdiókameráit, amelyek kategóriájuk vezető megoldásai, 14 bites képfeldolgozásukkal, 2/3" optikai blokkjukkal és csúcsminőségű elektronikájukkal. Így akinek elsőrangú SD kamera megoldásra van szüksége és nem kívánja megfizetni a HD eszközök felárát nem választhat jobban ennél a termékcsaládnál.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Hitachi, broadcast, HD, ENG, EFP, stúdió kamera, fiber, wireless, P2, 1080p, 3G, RCU, CCU, Studio adapter
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index