top
 
 
 The Foundry élvonalbeli 3D festőeszköze, a MARI rugalmas és zökkenőmentes lehetőséget kínál, hogy közvetlenül 3D modellekre festhess - ami azt jelenti, hogy az idődet az alkotásra fordíthatod, ahelyett, hogy a technikai problémákat oldanád meg.
A MARI a világ legösszetettebb rétegezési rendszerével rendelkezik, ezáltal képes nagy felbontású textúrákat és poligonok millióit kezelni, anélkül, hogy a hatékonyságban vagy a sebességben kompromisszumra kényszerülnénk. Emellett egy teljesen testre szabható kezelői felületet is kínál, ezért tényleg olyan módon dolgozhatsz, ahogy az Neked legjobban kézre áll.
 
Érvek a MARI mellett:
 
Festés gyorsan és intuitívan 3D-ben, csúcsminőségű 3D festőeszközökkel
 
Gyorsabban és kreatívabban dolgozhatsz annak köszönhetően, hogy a MARI képes kezelni a szuper nagy felbontású textúrákat és több millió poligont, anélkül, hogy mindez veszélyeztetné a szoftver sebességét.
 
Maradjon Nálad az irányítás a nagy teljesítményű, réteg-alapú munkafolyamattal, amit teljessé tesz a kiigazítási lehetőség, a procedúra-alapú textúrázás és a fejlett maszkolás
 
Integráld a MARI zökkenőmentesen munkafolyamatodba az ipari szabvány Python script, C API és OpenColorIO színkezeléssegítségével
   

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
The Foundry, MARI, 3D festés, textúrázás, rétegezés, Phyton script, C API, integrálható, gyors
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index