top
 
 
A Luxology-t felvásárolta a The Foundry-t is birtokló befektetői csoport, így a két cég egybeolvadt. A Modo is a közös portfólió része lett, így fejlesztik tovább, összhangban a többi The Foundry termékkel.
 
A MODO komplett megoldást nyújt ipari formatervek kidolgozásához, játékok kivitelezéséhez, karakteranimációhoz, és reklámok magas színvonalú elkészítéséhez. A művészi alkotófolyamatot szem előtt tartva készült, ezért a MODO-val újra élvezet a munka. A felfedezés szabadsága és a kreativitás kibontakoztatása mellett a gyors, minőségi végeredmény sem marad el.
 
Azonnal használatba vehető
A MODO teljesen integrált modellezést, szobrászatot, festészetet, effekteket és animációs eszközöket kínál, egy koherens, könnyen használható tartalom készítő csomagban. Ráadásul biztosítja a korlátlan hálózati renderelés képességeit.
 
Garantált összhang
Következetes munkafolyamat, moduláris eszköz-összeállítás és intuitív felhasználói felület - a MODO lehetővé teszi, hogy alkalmazd a tudást, amit az első napok felfedezéséből nyersz, egészen a legösszetettebb, legbonyolultabb feladatok teljesítéséig vezető úton.
 
Zökkenőmentesen integrálható a munkafolyamatba
MODO jól illeszkedik a meglévő munkafolyamatba: Python scriptelés, sokoldalú SDK, kötegelt feldolgozás, teljesen testre szabható felhasználói felület, valamint támogatás az ipari szabvány Open ColorIO, OpenEXR és Alembic formátumoknak.
Gyorsabb iteráció
A hatékony modellező és szobrász eszközkészlet, párosítva a fotorealisztikus előnézeti renderelővel - a MODO többek között ezekkel teszi lehetővé, hogy gyorsabban juss el a próbálkozásokon, iterációkon keresztül a jobb koncepciókhoz, produkciós modellekhez, látványtervekhez és interaktív dizájn értékelésekhez.
 
 
Főbb jellemzők:
Animáció: Előbeállítások: Renderelés:
 
UV-zés:
 
Szobrászat:
 
Riggelés:
 
Festés:
 
Modellezés:
 
Csoportmunka és testre szabás:
 
Haj és szőr:
 
Effektek:
 
 
 

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
The Foundry, Luxology, Modo, 3D modellezés, animáció, renderelés, komplett, gyors, prototípus, dezign, karakteranimáció, csoportmunka, testre szabható
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index