top
 
 
Legyen szó akár televíziós adáslebonyolításról vagy adásgrafikáról, reklám- vagy dokumentumfilm-készítésrõl, videokliprõl vagy tanfolyami videóról, vállalati anyagról vagy termékbemutatóról, esküvõi felvételrõl vagy otthoni videóról, a Matroxnak van olyan minõségi, valós idejû platformja, amely épp az adott célra termett.

Matrox MXO2 Mini (MAX)
A megfizethető HDMI/analóg video- és audio I/O eszköz.
 
A Matrox MXO2 Mini egy kis ki/bemeneti doboz. Magában foglalja és kihasználja a capture kártyák és a breakout boxok minden előnyét. Opcionálisan rendelkezik a Matrox MAX funkcióval, mely lehetővé teszi a villámgyors H.264 fájkódolást és a kódolt tartalom lementését vagy közzétételét Blu-rayre, a webre vagy mobil eszközökre. PC-s verziója kompatibilis Windows 7 (64 bites), Windows Vista (32 - és 64 bites), Windows XP (32 bites), laptopokkal és asztali számítógépekkel, MAC-es verziója pedig az Intel alapú MacBook Pro, Mac Pro, valamint Apple Xserve rendszerekkel.
 
Teljes Avid5 és 6 támogatás!
box_footer
Matrox MXO2 LE (MAX)
SDI/HDMI/analóg HD/SD videó és professionális audio I/O
 
Matrox MXO2 LE broadcast minőségű be- és kimenet kínál kedvenc vágószoftveredhez. Ezen felül egy sor produktivitást növelő eszközzel szolgál egy praktikus, hordozható dobozban. Mac-n és pc-n egyaránt használható. A kép és hang ki- és bemeneteken túl, genlock, RS-422 vezérlés is megtalálható. Nem szükséges breakout kábel sem. A végeredményt bármely bontásban szállíthatod, mert a Matrox MXO2 LE kiváló fel-, le- és átkonvertálást végez.
MAX változata rendelkezik a Matrox MAX funkcióval, mely lehetővé teszi a villámgyors H.264 fájkódolást és a kódolt tartalom lementését vagy közzétételét Blu-rayre, webre vagy mobil eszközökre.
 
 
 

 
 
box_footer
Matrox MXO2 Dock
Ahogy egyre több és több editor dolgozik MacBook Pro vagy Air modellekkel, és használja ki az MXO2 család nyújtotta mobilitás előnyeit, egyre másra merülnek fel igények a professzionális munkaterület kialakítására, amikor nem épp úton vagyunk.
A Matrox MXO2 Dock lehetővé teszi, hogy egyetlen Thunderbolt kapcsolaton keresztül csatlakoztathassunk egy teljes értékű monitor, egy editor eszközt az MXO2 családból, normális billentyűzetet és egeret, akár USB 3.0 szabványú mobil adathordozót vagy teljes értékű ethernet hálózati kapcsolatot. Viszont amikor végeztünk, elegendő csak a laptopot lecsatlakoztatnunk, már indulhatunk is utunkra.
box_footer
Matrox MXO2 Rack MAX
A Matrox MXO2 Rack megtartotta az MXO2 tulajdonságait, HD/SD-SDI, kompozit, komponens, S-Video bemenetekkel rendelkezik, kiegészítve HDMI bemenettel és persze a felsorolt formátumú kimenetekkel is, valamint plusz analóg szimmetrikus és asszimetrikus hang kimenetekkel is rendelkezik. A real-time monitorozás és megjelenítés mellett a HD-SD up/down/cross konverziót is megoldja, és akár relatime-nál gyorsabb H.264 kódolást is, ugyanis ez az egyetlen model amely kizárólag Matrox MAX opcióval rendelhető.
A rack változat egy 2RU magas dobozba szerelik, megkönnyítve a stúdió integrációt.
box_footer
Matrox Mojito MAX
SDI/HDMI/analóg HD/SD videó és professionális audio I/O kártya
 
A Matrox Mojito MAX nem csupán broadcast minőségű ki- és bemenet nyújt a kedvenc vágószoftveredhez, hanem akár valósidejűnél gyorsabb H.264 transzkódolást is – egy ¾-hosszú PCIe kártyán. A ki- és bemeneteken kívül, genlock és RS-422 is jár a kártyához, amely képes hardveres, 10 bites fel-, le- és átkódolásra mind beírás közben, mind a kimenetén.Egy sor saját alkalmazás jön az eszközzel, valamint megkapjuk vele a Matrox RT engine-t is, ami valósidejű trükköket biztosít a Premiere Pro-ban vágóknak. Egy sor VFX és 3D szoftverhez is kapunk támogatást.
 
box_footer
Matrox Convert DVI (Plus)
A tecnológiai konvergenciáknak köszönhetően, egyre sűrűbben előfordul, hogy egy számítógép jelét kell SDI formátumba átalakítani. Erre a problémára született a Matrox Convert DVI eszköze, amely akár 1920x1200-as DVI képet is átalakít HD-SDI 1,5 Gbit/s-os videójelre, SDI embedder funkciót is ellát, valamint párhuzamosan képes kiadni digitális is analóg jelet is.
A Plus változat ezen felül képes egy monitorkép egy kiválasztott területét is megjeleníteni, így lehetséges egy alkalmazás vagy annak csak egy részletének adásba küldése vagy videós feldolgozása.
box_footer
Matrox MC-100
Monitorozás · Jelszétosztás · Forrásválasztás · 3G multiplexelés · 3D összefűzés
 
Dual SDI / HDMI mini konverter doboz 3G/3D/HD/SD jelekhez és sokféle felhasználásra. A Matrox MC-100 nem egyszerűen kedvező árú megoldást kínál SDI jelek monitorozására olcsó HDMI monitorokon. Ennél sokkal többet. Két (HD)SDI kimenetének köszönhetően használható jelerősítőként és szétosztóként, két (HD)SDI bemenete miatt pedig forrásválasztóként is. Rendelkezik 3G multiplex képességgel, valamint demultipexálni is tudja a 3G-SDI Level B jelet. A két külön szálon továbbított sztereó 3D jelet pedig képes összefűzni, mind egymás-melletti/alul-felül, mind anaglyph/különbségi/50-50 módon.

 
 
box_footer
Matrox MicroQuad
A MicroQuad egy olyan 4 bemenetes quad splitter, amely minden képmérnök álma lehet. Kicsi, egyszerűen mozgatható, sokrétűen konfigurálható, akár egy közvetítő kocsin szeretnénk tetszőleges (SD-SDI, HD-SDI vagy 3G-SDI) jelet monitorozni, vagy egy kültéri forgatáskor kell figyelmünket egyszerre a négy képre szentelnünk a MicroQuad megoldja a problémát. Hozzá adott értékként a legkisebb broadcast multiviewer 10 bites jelprocesszálásra, szinkronizált jelkimenetre vagy a távoli menedzselhetőségre is képes.
box_footer
Matrox H.264 kódoló kártya
A Matrox CompressHD valósidőnél gyorsabban konvertálja videóanyagainkat H.264 kódolt fájlokba. iPod-tól a HD Blue-ray lemezekig terjedő skálán, bármilyen tartalmat előállíthatunk, olcsón és gyorsan. A PCI-e csatolófelületű kártya mind a két népeszerű utómunka platformot támogatja, így mind az Apple, mind Windows alapú utómunkagépekben használhatjuk. 
box_footer
Matrox MultiIngest
A VS4-hez hasonló multi-ingest megoldásról van szó, ugyan úgy 4 független csatorna párhuzamos rögzítésével. Azonban külön kifejtő kábelen megjelenik a bemenetenként 16 csatornányi beágyazott audio asszimetrikus és szimmetrikus hang monitor kimenet formájában.
box_footer
Matrox Monarch HD
A Matrox streaming technológiák melletti elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, mint a Monarch HD All-in-one streamelő és rögzítő eszköz.
Az alapötlet ugyanaz, mint a VS4 esetében, csak nem hardware + szoftver kombináció, hanem dedikált hardveres enkóderrel ellátott hordozható stream eszközről beszélünk, amivel akár SDXC kártyára,  USB-s adathordozóra, vagy, akár hálózati meghajtóra is menthetjük a bejövő HDMI forrás jelét.
box_footer
Matrox OEM fejlesztői termékek
Az analóg I/O kártyáktól kezdve, a többcsatornás HD/SD-SDI kártyákon át, a realtime hardveres kódoló kártyákig szinte mindenkinek az igényeit kielégítő eszközök érhetők el a Matrox OEM kínálatából. Együttműködnek a Playbox vagy a Capital Networks adáslebonyolítóival, illetve saját magunk is írhatunk szoftvereket a megvásárolható SDK segítségével.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Matrox, MXO2, MXO2 LE, MXO2 Mini, MAX, Mojito MAX, MXO2 Rack MAX, Convert DVI, Plus, MC-100, CompressHD, OEM, editálás, real time editálás, real time editing, I/O, preview, utómunka, vágás, editálás, be- és kimeneti eszköz, Apple, Windows, hardveres gyorsítás, RT.X2, Axio, MXO
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index