top
 
 
A MAXON Computer professzionális 3D modellező, festő, animációs és képalkotó megoldások fejlesztője. Termékei több díjat is nyertek már, és széles körben használják a filmkészítés, televíziózás, tudomány, építészet, mérnöki tervezés és más iparágak területén. Programcsomagjai segítségével éppúgy készülnek lenyűgöző mozifilmek, TV műsorok és reklámfilmek, mint elsőosztályú játékok trailerei, introi vagy orvosi illusztrációk, épitészeti, ipari és mérnöki látványtervek.
 

CINEMA 4D Studio
CINEMA 4D Studio a legteljesebb megoldás, amit a MAXON kínál a profi 3D alkotóknak. Ha komplex 3D grafikákat, animációkat akarsz készíteni, amihez szeretnél egy olyan segítőtársat, aki biztosítja, hogy az elkészült eredménytől mindenkinek leesik az álla, akkor ez a csomag a tökéletes választás a számodra. Gyorsan és könnyedén fogsz tudni vele alkotni.
 
box_footer
CINEMA 4D Broadcast
CINEMA 4D Broadcast mindent tartalmaz, amire szükséged van, hogy dinamikus televíziós grafikákat készíts gyorsan és könnyedén. Ha mozgó grafikákat készítesz és keresel egy eszközt, amivel a 3D irányába bővítheted eszköztáradat, akkor megtaláltad a számodra ideális megoldást.
 
box_footer
CINEMA 4D Visualize
Akármit is szeretnél bemutatni, legyen az egy mobiltelefon, egy épület, egy autó vagy bármi más, a CINEMA 4D Visualize megad ehhez minden eszközt. Segítségével fantasztikus képeket, animációkat készíthetsz gyorsan és egyszerűen. Az eredmény olyan élethű lesz, hogy magad is alig hiszed, hogy nem fényképről van szó.
 
box_footer
CINEMA 4D Prime
A CINEMA 4D Prime azzal szerzett hírnevet, hogy könnyű használni, gyors és professzionális végeredményt lehet segytségével létrehozni. Ideális választás minden grafikusnak, designernek, aki szeretné 3D-vel bővíteni az eszköztárát és nem szeretne rengeteget költeni.
 
box_footer
BodyPaint 3D
Nem lenne nagyszerű, ha az összes képeditáló eszközöd egyetlen, 3D-s környezetben lenne elérhető? Nem szeretnéd, ha az mindezek alá dolgoznának a 3D szoftverednek, nem pedig ellene?  Nem kell jótündér, hogy teljesüljenek ezek a vágyak: a BodyPaint 3D pont ezt kínálja!
 
box_footer
MAXON szervízmegállapodás
A MAXON szervízmegállapodás (MAXON Service Agreement; MSA) elérhető minden MAXON szoftvervásárló számára. Segítségével mindig a legfrissebb verziót használhatod. De ez csak az alap, természetesen ennél sokkal többet nyújtunk ennek a szolgáltatásnak a keretében.
 
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Cinema 4D, BodyPaint 3D, Studio, Broadcast, Visualize, Prime, Serive Agreement, MSA, C4D, BP3D, 3D, modellezés, animáció, textúrázás, renderelés, képalkotás, riggelés, karakteranimáció, film, tv, televízió, broadcast, építészet, látványtervezés, mérnöki, orvosi, viz
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index