top
 
 

A Microsoft Corporation mára a világ 107 országában van jelen, dolgozóinak száma pedig meghaladja a 94 000 főt. Bevétele a 2008-es pénzügyi évben 60,42 milliárd dollár volt.

A Microsoft elkötelezett felelős iparági szereplő. Küldetése, hogy lehetővé tegye az egyének és a vállalkozások számára a bennük rejlő lehetőségek maximális kihasználását. A vállalatot is ebben a szellemben, innovatív szoftvereire és szolgáltatásaira alapozva építették fel, hiszen a Microsoft által kínált technológia eredményesebbé teszi az emberek munkáját, tevékenységét.

A vállalat üzleti tevékenységét mindezekkel összhangban folytatja, és hisz abban, hogy három legfontosabb üzleti részlege kiemelkedő potenciállal képes kiszolgálni a felhasználókat. Ezen divíziók:

  • Platform-termékek és szolgáltatások üzletcsoport: magában foglalja a kliens üzletágat, a szerverek és eszközök, valamint az online szolgáltatások üzletágat
  • Üzleti Megoldások divízió: magában foglalja az Infómunkás, a Microsoft üzleti megoldások (Dynamics) üzletágat, valamint az egységesített kommunikáció üzletágat (Unified Communications)
  • Szórakozás és kiegészitő eszközök részleg: az otthoni alkalmazások és a szórakozás eszközeit lefedő üzletcsoport, valamint a mobil és beágyazott eszközök csoportja
A Leonardo SNS Kft. a Microsoft azon termékeire fókuszál, amelyek az ügyfelei által reprezentált üzletágak számára elsődleges fontosságúak. Ezek közé tartoznak az operációs rendszerek, szerver megoldások és a fejlesztői eszközök, de megoldás szállítóként egyéb termékeket is ajánlunk és kínálunk.
Megrendelőink számára nem csak a legoptimálisabb terméket, de a legmegfelőbb licenc-konstrukciót is kiválasztjuk, kihasználva az OEM, a dobozos, a mennyiségi és más licenc változatok nyújtotta előnyöket.Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Microsoft, operációs rendszer, szerver megoldások, fejlesztői megoldások, irodai alkalmazások, dobozos termékek, OEM, hardverhez kötött licenc, mennyiségi licenc, Open Licenc, Open Value, előfizetés
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index