top
 
 

mocha01.jpgAz Imagineer Systems kifejlesztett egy egyedi képsík-követő technológiát, amelyre alapozva létrehozta mocha szoftvercsaládját. A technológia kiválóságát mi sem bizonyítja jobban, hogy elnyerte az Amerikai Filmakadémia technikai Oscar-díját.
 
A mocha szoftvert azért készítették, hogy időt takarítson meg és komplex problémákat oldjon meg az utómunka során. Az alaptechnológia megtalálható több cég, köztük az Adobe, Quantel, FXhome és mások termékeiben, míg a továbbfejlesztett változat önálló szoftverként érhető el.
 
A mocha képes “pixelminták” követésére a legnehezebb körülmények között is, pl. ha egy tárgy kimegy a képből vagy ha részben homályos, akár egy életlen felvételen is.
 
Vágók, fényelők és utómunka felhasználók egyaránt használják az Imagineer Systems megoldásait a következő területeken:
Grafikák lekövetésére, mobiltelefonokra és képernyőkre képek inzertálására
Automatikus maszk pozicionálásra, tárgyak izolálásához, kijavításához, rétegek létrehozásához
Tárgyak eltüntetésére, clean plate ("tiszta lap") létrehozására, digitális képtisztításra
Kamera és képmozgás, -remegés kiegyenlítésére
3D kamera-lekövetésre és animációra
 
mocha számos filmben és televiziós projektben "vállalt főszerepet, többek között a következő alkotásokban: The Wolf of Wall Street, The Hobbit, Harry Potter filmek, The Walking Dead, Grimm, stb.
 
Kezdve az Adobe AE CC-hez csomagolt mocha-tól a mocha Plus-n keresztül egész a mocha Pro-ig, minden felhasználó megtalálja a számára megfelelő változatot.
 
Hagyományos képpontkövető eszközök esetén, hogy a felhasználó megadjon pontokat, amelyek állandóak az egész jelenet alatt, ellenkező esetben nem tudják a tárgyakat lekövetni. Hasonló problémába futhatunk bele, ha a tárgyak életlenek vagy homályosak. A moch különlegessége abból fakad, hogy új paradigmát teremtett a mozgáskövetés területén, ami gyorsabb és könnyebben tanulható, mint a kamerakövetés és robusztusabb és megbízhatóbb, mint a képpontkövetés. A mocha tökéletes kiegészítő bármely utómunka alkalmazás mellé, használjuk akár az Adobe, Autodesk, Apple vagy más gyártók programjait.
 
 
 
 
 
 
 
Nemrég bejelentette az Imaginner Systems, hogy megjelent a mocha Plus 4 (leánykori nevén mocha AE) és mocha Pro 4, a képsík-lekövető szoftvercsomag legújabb változata.
 
 
 
Az újdonságok sora igazán meggyőző:
 
Sztereó 3D munkafolyamat trackeléshez, rotozáshoz, kamera visszafejtéshez, stb. (csak a Pro-ban)
 
Immár akkor is rengeteg munkát spórolhatsz meg, ha sztereó 3D anyagokkal dolgozol, kockánkénti piszmogás helyett trackelhetsz, mert a mocha Pro mostantól alapból támogatja a sztereó 3D anyagokat.
 
 
 
Python script-k (csak a Pro-ban)
 
Írd meg a saját script-jeidet, hogy jobban integrálhasd a mocha-t produkciós eszközeiddel, könnyebben menedzseld az asset-ket, tudja vezérelni az önindító szoftvered vagy a háttér renderelő.
 
 
 
 
Testre szabható gyorsbillentyű-kiosztás
 
Szabd testre és mentsd el a billentyűbeállításaidat, ahogy Neked tetszik. Ha az After Effects vagy Nuke szoftvereknek megfelelő kiosztást szeretnéd, akkor azt nem kell nulláról kezdened, gyárilag benne van a szoftverben, csak elő kell hívni.
 
 
 
 
Támogatás a Premiere Pro CC maszkjaihoz
 
Hívd be a többrétegű mocha maszkokat bármilyen trükkbe egyszerű "copy-paste"-tel!
 
 
 
 
 
 
 
Még jobb Nuke-s roto és tracking nodes támogatás  (csak a Pro-ban)
 
A mocha planar trackelését közvetlenül behívhatod a Nuke tracker node-jába egy gyors "copy-paste"-tel
 
 
 
 
 
 
Természetesen a felhasználói felület és a használható média tánogatása is jobb lett
 
Úgy változtatták meg a kezelőfelületet, hogy hatékonyabban dolgozhass, így javítva a munkafolyamataidat. Ugyanígy az anyagok kezelését is továbbfejlesztették.
 
 

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Imagineer Systems, mocha, mocha Plus, mocha Pro, képsík-követés, planar tracking, kamerastabilizálás, képstabilizálás, roto, rotoscoping, clean plate, képcsere, image replacement
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index