top
 
 
 A NUKE szoftvercsalád hatékony, csomópont(node)-alapú, vizuális effekt, mozgókép-vágó és késztermékgyártó alkalmazás, ami páratlan sebességet, funkcionalitást és csoportmunkát kínál.
Függetlenül attól, hogy egy-egy jelenetet kell feldolgozni vagy egy teljes projektet kell végigvinni elejétől a végéig, a NUKE STUDIO, NUKEX vagy a NUKE tartalmazza mindazokat az eszközöket, amikkel a feladatot minőségi kompromisszum nélkül, gyorsan meg lehet oldani.
 
 Erő és teljesítmény
Úgy készült, hogy megfeleljen a modern produkciós munka igényeinek, a NUKE család páratlan teljesítményt és magabiztosságot kínál, éppúgy egy határidőt teljesítő csapatnak, mint egy ügyféllel egyedül dolgozó személynek.
 
  Csoportmunka
Hatékony, együttműködésen alapuló munkafolyamatok középpontjában a NUKE család. Akár egy alkotócsoport dolgozik együtt, vagy egy vizuális effekt részleg dolgozik össze, a NUKE zökkenőmentessé teszi csapatmunkát.
  Több, mint kompozitálás
Minden eszköz, ami kell, hogy a munkát elvégezhesd, függetlenül attól, hogyan is dolgozol. Szerkesztő vagy késztermék-előállító, trackkelő vagy modellező, a NUKE család úgy skálázható, hogy megfeleljen az igényeidnek.
 
  A legmagasabb minőségű eredmények
A terület legjobb eszközeit tartalmazza, emiatt a NUKE család tökéletes produkciók megalkotására termett: film-minőségű eredmény, izzadságszag nélkül, könnyebb, mint korábban bármikor.
 Sebesség és hatékonyság
A munka gyors és interaktív a NUKE élvonalbeli eszközkészletével, GPU gyorsításának és a gördülékeny munkafolyamatának köszönhetően. Mindent tartalmaz integráltan ás használatra készen ahhoz, hogy a munkát gyorsan elkészíthesd.
 
 Nyitott és testre szabható
A NUKE a főbb operációs rendszerekkel kompatibilis, alacsony a hardverkövetelménye. A Python API is elősegyti, hogy a NUKE tökéletesen illeszkedjen a munkafolyamatba.
 
Melyik NUKE változatot válasszam?
 
A díjakat nyert kompozitor, a NUKE csúcsminőségű eszközöket nyújt annak érdekében, hogy racionalizálja a hétköznapi munkafolyamatokat és biztosítja a legmagasabb minőségű eredmények gyors elérését. Készítsd el a megálmodott vizuális élményt, úgy, hogy közben kihasználod a teljesítményt és a rugalmasságot, amivel megoldhatod a produkció minden kihívását.  A NUKE X egyesíti a NUKE minden tudását olyan exkluzív funkciókat kínáló, használatra kész eszköztárral, ami feleslegessé teszi, hogy más alkalmazásokba átlépjünk. A NUKE X-ben minden megvan beépítve, mint például a kamera-tracker, a modell készítő, a részecske rendszer és még sok más.  NUKE STUDIO egy nagy teljesítményű, node-alapú VFX, szerkesztő és késztermék-előállító stúdió, amelynek célja, hogy képessé tegye a kreatív, függetlenül dolgozó egyéneket, valamint együttműködő csapatokat, akik rövid határidejű projekteken dolgoznak, hogy olyan módon alkossanak, ami korábban soha nem volt lehetséges. 
 

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
The Foundry, NUKE, NUKE X, NUKE STUDIO, kompozitor, VFX, editor, finishing
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index