top
 
 

Pixologic_ZBrush_logo.gif
A ZBrush egy digitális szobrász-, modellező és festészeti program, amely forradalmasította a 3D-s ipart, kiemelkedő tulajdonságokkal bíró eszközeivel és intuitív munkafolyamatával. A szoftver elegáns felhasználói felületen kínálja a legfejlettebb eszközöket a kor digitális alkotóinak. A ZBrush olyan felhasználói élményt kínál, amit hihetetlenül természetesnek érzünk, miközben az alkotót belülről ösztönzi a funkciók egész arzenáljával, amiket mind a használhatóság szem előtt tartásával dolgoztak ki. Azáltal, hogy akár egy milliárd poligon is megformázhatunk, a szoftver lehetővé teszi, hogy az alkotást ne korlátozza semmi, csak a képzelet.
A ZBrush a körkörösség elve köré tervezték, ezért a menük egy nem lineáris, és módok nélküli eljárásban dolgoznak együtt. Ez megkönnyíti a kölcsönhatást a 3D modellek, 2D képek és 2.5D "Pixol"-k között, új és egyedi módon.
 
zbrush.jpgA ZBrush-ban minden szükséges eszközt megtalálsz, amivel gyorsan felvázolhatsz 2D vagy 3D koncepciókat, majd az ötletet egészen a befejezésig végigviheted. Reálisztikus képeket számoltathatsz közvetlenül ZBrush-ban, megvilágítással és légköri hatásokkal. A komplex export lehetőségekkel, könnyen előkészítheted a modellt 3D nyomtatáshoz, illetve bármely más digitális alkalmazáshoz.
Mivel a ZBrush felhasználók támaszkodhatnak a nagy teljesítményű, szoftveres feldolgozásra, ezért úgy formálhatnak meg és festhetnek milliónyi poligont, hogy nem kell amiatt aggódniuk, hogy nem vásároltak drága grafikus kártyát. Ez az oka annak, hogy ZBrush-t mindenki használja a rajongótól kezdve, a nagy filmek készítőin keresztül és a játék stúdiókig.
 
 
A szoftverről további információval, árakkal örömmel állunk rendelkezésre. Ehhez kérjük használd az "Ajánlatkérés" fület vagy keress minket elérhetőségeinken.

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Pixology, ZBrush, digitális szobrászat, festés, modellezés, sculpting, painting
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index