top
 
 

A Prompter People súgógépei forradalmasították a piacot. Széles modelválasztékával képes lefedni az térségi és falu televíziók igényeit, egyben megnyugtató megoldásokat kínál akár az országos sugárzóknak és koferencia termeknek is. Termékeit 11 inchtől egészen 19 inchig kínálja, legyen szó a kamera állványával egybe építhető rendszerről, vagy független statívon elhelyezett eszközről. Súgógépeken kívül állványokat és világítástechnikai rendszereket is forgalmaz a cég.

Flex sorozat
A Prompter People belépő szintű model családja. Jelenleg a piacon kapható lekedvezőbb árú megoldás. 11", 15", 17" és 19" méretű kivitelekben kapható, állvánnyal egybeépített vagy külön állványon elhelyezhető kivitelben. A szett tartalmazza a féligáteresztő tükröt, az LCD kijelzőt valamint az állványra rögzítést biztosító szereléket. Bármilyen kamera típushoz beállítható és alkalmazható.
box_footer
Studio sorozat
Kifejezetten stúdió alkalmazásokhoz ajánlott sorozat. A Felx sorozat minden modeljét tartalmazza, 11"-tól 20"-ig. Szintén rendelhető szabadon álló vagy egybeépített szerelékkel. A Felx sorozatnál azonban bővebb állítási lehetőségeket biztosít, például a tükör dőlési szögének szabályozását is lehetővé teszi. A rendszer képes VGA jelen kívül kompozit jel kiadására is, valamint képes kezelni a Power Point prezentációkat is mint forrásokat. Természetesen ezek az opciók a Felx sorozathoz is elérhetőek.
box_footer
Under Camera
Speciális alkalmazásokhoz és helyzetekre fejlesztett súgógép megoldás. Amennyiben a kamera egy Light Ring-el van ellátva, vagy egy Jimmy Jib-re szerelve használjuk elképzelhetetlenné válik a hagyományos prompterek alkalmazása. Ilyen helyezetekre nyújt megoldás az Under Camera rendszer. 15", 17" és 19" méretekben kapható, bármilyen méretű és típusú kamerával alkalmazható.
box_footer
Kiegészítők
A futószöveg sebességének szabályozására illetve léptetésére a Prompter People számtalan hasznos kiegészítőt is gyárt. Ilyen az USB kábelen keresztül csatlakozó egyszerű kézi sebesség állító, vagy ennek lábpedál vezérlésű párja. A sokat mozgó vagy körülményesen bekábelezhető bemondók esetén pedig rendelkezésre áll egy vezetéknélküli kivitelű szabályzó is.
box_footer
Flolight
A 2009-es IBC nagy újdonsága volt a FloLight LED fejlámpa és stúdió fényforrás. Az egészen kicsi kamerákra szerelhető 128 LED-et tartalmazó rendszerektől a nagy stúdiók megvilágítására is alkalmas 1000 LED-et tartalmazó fénypanelekig kínál eszközöket. A LED alkalmazásának előnye az alacsony hőveszteség, így a hagyományos fényteljesítményhez csak tizedannyi elektromos teljesítmény társul. Egy 100W fogyasztású LED panel képes helyettesíteni egy 1000W fogyasztású hagyományos lámpát.
box_footer
Prompter Tripod
Rendkívül költséghatékony megoldás olyan feladatokra ahol nem szükséges finom mozgások vagy nagy határok között lehetséges állítás biztosítása. Alig több mint 100 ezer forintból egy háromtagos, 15kg teherbírású állvány kaphatunk, folyadék csillapítású fejjel.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Prompter People, PrompterPeople, Flex, Studio, Súgógép, költséghatékony, féligáteresztő, Flolight, Flo Light, Flow Light, Power Point
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index