top
 
 

Sonnet_Logo_1_.jpgSonnet Technologies, Inc. a világ egyik vezető számítógépes hardver bővítményeket készítő cége. Termékei között megtalálhatók tároló rendszerek, média olvasók, Thunderbolt-alapú PCIe bővítő megoldások, és a teljesítmény növelő számítógép kártyák, a film, videó és televíziós ipar professzionális felhasználói számára.
 
Pro Desktop, Rackmount, and Mobile Storage   Qio Pro Media Reader Family   Thunder Storage and Adapters
Professzionális tárolók
 
  Professzionális média olvasók   Thunderbolt megoldások 
Desktop / mobil / rackmount RAID és rackmount Fibre tároló rendszerek audió és videó szakembereknek.    Gyors kártyaolvasó kreatív szakemberek számára. Gyorsan olvas be több SxS, CompactFlash, P2 és SDXC memóriakártyát.    Ismerd meg az új generációs, "Egyszerűen Csak Gyors" Thunderbolt termékeket, amelyek kivételes I/O teljesítményt kínálnak bővítődobozokhoz, PCIe kártyákhoz, adapterekhez és tárolórendszerekhez. 
         
SATA, FireWire, USB, and WiFi Cards   MacBook Family Accessories   FireWire Adapters and Rackmount Solutions for Mac mini and Mac Pro
Számítógépes kártyák  
Nélkülözhetetlen dolgok MacBook/Air/Pro családhoz
 
  Rack tárolók, adapterek, keretek, kiegészítők
Egyszerűen telepíthető PCIe, PCI/PCI-X asztali és ExpressCard/34 notebook, számítógép kártyák: 6 Gb/s SATA III, SATA II, FireWire 400 és 800, USB 3.0, USB 2.0, WiFi 802.11g, Ethernet, média kártyaolvasók.    Elengedhetetlen notebook termékek, amik védik a MacBook, MacBook Air, és a MacBook Pro gépeket és fokozzák használhatóságukat, beleértve a képernyő, a billentyűzet és az tok védelmét, valamint ExpressCard/34 adapter kártyákat.    Kiegészítők, hogy a Mac-s élet egyszerűbb legyen: 1U rack szerelvény Mac mini-hez; számítógép beszerelő készlet Mac Pro/Mac mini-hez; adapterek és mini csomópontok FireWire 400/800 és USB 3 készülék csatlakoztatásához; SATA kábelek. 
 
A termékekről részleteket a fenti képekre és linkekre kattintva találsz (ahol elérhető).  További információval, árakkal örömmel állunk rendelkezésre. Ehhez kérjük használd az "Ajánlatkérés" fület vagy keress minket elérhetőségeinken.

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.
">


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Sonnet Technologies, Professzionális tárolók, Professzionális média olvasók, Thunderbolt megoldások, Számítógépes kártyák, MacBook/Air/Pro kiegészítők, Rack tárolók, adapterek, keretek, kiegészítők
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index