top
 
 

A Sony Pictures Digital komplett digitális média utómunka megoldást kínál. A termékpalettán több olyan termék is megtalálható, mely korábban más gyártó neve alatt már ismertté vált, ezeket a Sony egy egységbe foglalta, így egymást kiegészítve az utómunka minden fázisát lefedik - a videó és hang digitalizálástól a szerkesztésen át a DVD-n, Blue-rayen vagy interneten való publikálásig. A szoftverek dobozos és letölthetõ változatban is elérhetõk.

Vegas Pro 10
Videó- és hangszerkesztõ, DVD és Blue-ray készítõ szoftvercsomag. A Vegas Pro gyûjtemény magába foglalja a Vegas Pro 10, DVD Architect Pro, és a DolbyR Digital AC-3 kódolási programokat, Ezáltal képes egy egységes környezetet biztosítani a professzionális video, zene, DVD felvételeknek, és helyszíni közvetítéseknek. Ezek az eszközök megengedik a felhasználónak a DV, AVCHD, HDV, SD/HD-SDI, és az összes XDCAM formátumok valós idelyû feldolgozását és szerkesztését, a hangok és más hangefektusok beállítását.
 
box_footer
Soundforge 10
Pontosság, stabilítás, könnyed kezelhetõség és gyorsaság.
A Sound Forge 10 egy professzionális hangfeldolgozó program, melynek segítségével szinte minden mûvelet elvégezhetõ egy hanganyag létrehozásához, kitünõ eredményekkel. Ezzel a programmal könnyedén és nagy pontossággal lehet vételezni, szerkeszteni, elemezni, digitalizálni, feljavítani, hangállományokat.
box_footer
Acid Pro 7
Forradalmasított zeneszerkesztés: A digitális zeneszerkesztés világában, az ACID Pro program mindig is kitünt a többi zeneszerkesztõ közül. Az automatikus ismétlési folyamatoknak és az ütemezõ technológiájának valamint a kitünõ vételezõ, színezõ és lejátszó képességeinek köszönhetõen az ACID Pro mára a legkedveletebb loop technológia alapú program lett. Világszerte több millió felhasználó használja. Most lehetõség van többsávos vételezést és teljes MIDI sorozatot készíteni. Ezek a tulajdonságok az ACID Pro -ból egyedi professzionális zeneszerkesztõ programot varázsolnak.
 
box_footer
Movie Studio 9
Saját filmek létrehozása, megosztása: Most lejárt az unalmas házimozik és vakációs képbemutatók idelye. A Vegas Movie Studio program segítségével káprázatos felvételek készíthetõk, melyeket biztos újra és újra meg szeretne tekinteni. Könnyed film formázást biztosít, így a végterméket gyorsan fel lehet tölteni az Intrenetre, vagy DVD-re lehet írni. A program felhasználóját kiváló Show Me How segítség látja el tanáccsal a film készítésekor. Nem kell egyebet tenni, csak követni lépésrõl lépésre az utasításokat, így a program használata nem fog gondot jelenteni.
 
box_footer
Cinescore
Pontos vezérlés, kitünõ eredmények: A Cinescore program testreszabottságával és pontosságával egy új módszert mutat be a világnak a professzionális zeneszerkesztés terén. Számtalan zenemûvet generál automatikusan az ingyenes Theme Pack felhasználásával. Fedezze fel a videoklippjeinek igazi értékét.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Vegas, Acid, Soundforge, editálás, sony, XDCAM, hangvágás, képvágás, DVD, Blue-ray
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index