top
 
 

A Studio Plus rendszereivel egy régóta fennálló igényt elégít ki. A forgató kameráinkat köthetjük be stúdiórendszerünkbe anélkül, hogy le kellene mondanunk a CCU és a kamerakábel nyújtotta előnyökről. Az általuk kínált rendszer egy kamerára illeszthető dokkból és egy annak a jeleit fogadó CCU-ból áll, amely teljesen szabványosan képes kommunikálni az összes nagy gyártó RCP vagy OCP kezelő paneljeivel. A rendszer továbbít minden olyan jelet amelyet megszokhattunk a kamerláncok esetében, ezek árának tördékéért. Természetesen mindezt HD-ban és SD-ben is.

Adapter
A kamerára szerelhető adapter egység képes fogadni és kiadni az összes szükséges jelet amelyre a kommunikáció folyamán szükségünk lehet. SD/HD-SDI, tally, intercom, visszatérő video, vezérlő információk, triax esetén a tápellátás is. Az átvitel történhet Triax vagy Coax kábelen. Az adapter egyszerűen illeszthető bármilyen V-lock hátfallal rendelkező kamerára, kompatibilis szinte az összes Sony, JVC és Panasonic kamerával.
box_footer
Base Unit
A Base Unit a hagyományos CCU-hoz vagy RCU-hoz hasonló funkciókat lát el, kompatibilis a JVC, Sony, Panasonic szinte bármelyik RCP, MCP vagy OCP paneljével. Elvégzi az összes átvitt jel kifejtését az SDI jelek esetén azok szétosztását is, így gyakorlatilag egy teljesértékű vezérlőegységhez jutunk. 1 unitos rackbe szerelhető kivitelű.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Studio Plus, Triax, Studioplus, Coax, Base unit, Adapter, V-lock, CCU, RCU, MCP, RCP, OCP
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index