top
 
 

Bemutatkoznak a COLLECTIVE gyűjtemények
 
A COLLECTIVE egy praktikusan összeállított, tartalom készítésre optimalizált csomag, amely egyetlen licenccel működik és amelynek célja, hogy azt kínálja az alkotóknak és a tervezőknek, amire szükségük van, feleslegek nélkül, így az alkotás és munkafolyamat sokkal hatékonyabb, az együttműködés pedig szorosabb legyen.
 
A COLLECTIVE a produkció és dizájn bármely területén tevékenykedő kreatív alkotókat arra inspirálják, hogy csatlakozzanak az eszmecseréhez, és legyenek részesei valami egyedinek. Meg lehet osztani a kollektív tudást a The Foundry közösségén belül, és figyelemmel lehet kísérni, hogy más alkotók és tervezők mi mindent hoztak létre ezekkel az eszközökkel bárhol, a világ bármely részén.
 
Jelenleg a Production COLLECTIVE és a Creation COLLECTIVE szerepel a cég kínálatában.
 
 

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
The Foundry, COLLECTIVES, csomagok, gyűjtemények, NUKE STUDIO, MODO, MARI, HIEROPLAYER
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index