top
 
 

The Foundry kínál egy sor plug-in szoftvert Final Cut Pro, After Effects és Nuke alá, amelyek a cég több díjat elnyert technológiáján alapulnak. Ezek az eszközök számos munkafolyamathoz nélkülözhetetlenek. Bár több korábban jól ismert termék túlhaladottá vált és ezért megszüntettek, továbbra iselérhetőek ezek a plug-inek:
 
3D-s kamera-követő és mozgás-követő After Effects-hez
 
CAMERATRACKER lehetővé teszi, hogy lekövesd a 3D-s mozgáspályákat és mozgáshoz illesz objektumokat anélkül, hogy elhagyd az After Effects-t. A plug-in elemzi a forrás képsorozatot, és kiszámolja az eredeti kamera lencséjének és mozgásának paramétereit, amely lehetővé teszi, hogy az összehozz 2D vagy 3D elemeket az eredeti felvételbe illően.

 
Komplex színre kulcsoló technológia
 
A KEYLIGHT egy kék/zöld hátteres kulcsoló, amely több díjat is nyert és a filmgyártásban már bizonyított. Megvásárolható Final Cut Pro-hoz, a NUKE és After Effects pedig integráltan tartalmazza. Az alapalgoritmust a Computer Film Company írta és rengeteg filmen finomították. Könnyen kezelhető és különösen jól használható visszatükröződéseknél, félig átlátszó területeknél és haj kulcsolásakor.
 
Mivel a színlefojtást automatikusan csinálja, gyakran elég kiválasztani a kulcsolandó színt, és az az előtérben egybeolvad a háttérrel, minta együtt lett volna felvéve, nem pedig utólag összekompozitálva.

 
Újraidőzítés és mozgási elmosódás After Effects-hez
 
A KRONOS hollywoodi minőségű, CUDA GPU-val gyorsított gyorsítást-lassítást kínál, és az Oscar-díjas FURNACE algoritmuson alapul. Elérhető After Effects-hez, gyorsításra, lassításra, akár változó sebességgel, újraidőzítésre és lassított felvétel előállítására, valamint realisztikus mozgás elmosódás létrehozására használják.

 
Problémamegoldó 2D plug-in
 
FURNACE egy kifinomult, 2D képfeldolgozó plug-in NUKE-hoz, amelynek célja, hogy tökéletesítse a munkafolyamat és növelje a termelékenységet a digitális művészeti ágban alkotók számára. A FURNACE gazdag eszköztárat biztosít, hogy gyorsan és hathatósan megoldhass sokféle, mindennap előforduló kompozíciós feladatot.
 
 
 

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
The Foundry, CAMERATRACKER, KEYLIGHT, KRONOS, FURNACE
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index