top
 
 

A ViewCast a streaming piac egyik legdinamikusabban fejlõdõ cége. A világszerte nagy darabszámban eladott olcsó Osprey streaming kártyáitól kezdve egészen a professzionális megoldásokig találhatók eszközök a termékskálán.

Niagara stream szerverek
A Niagara család enkódoló és streamelő szerverekből áll, melyek széleskörű feladatok ellátására alkalmassak. Legyen szó akár 1 vagy 8 bemenetről, rackbe szerelhető vagy mobil megoldásokról, SD vagy HD felbontásról, a Niagara szerverek minden esetben kimagasló minőséget biztosítanak.
box_footer
Osprey stream kártyák
A közismert Osprey kártyák széleskörű támogatást biztosítanak a beíró és streamelő alkalmazások számára. A kártya család belépő modeljei még csak analóg formátumok fogadására képesek de a 711eHD csúcskártya már HD-SDI bemenetekkel is rendelkezik.
box_footer
Simulstream szoftver
A Simulstream egy stream menedzsment szoftver amely Osprey kártyákkal együttműködve több különbözõ formátumú, képméretû és bitsebességû videó adatfolyamot tud elõállítani. A kimeneti streamek számának csak a CPU teljesítménye szab határt.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
viewcast, osprey, niagara, simulstream, streamelés, HD input
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index