top
 
 
cebas officesA cebas Visual Technology egy egyedi és piacvezető vállalat, amely a produciós megoldások széles skáláját kínálja VFX stúdióknak, és látványtervező cégeknek, valamint 3D lézerszkennelést nyújtó szolgáltatóknak.
A cebas szoftvereit díjnyertes filmes produkciókhoz, játékfejlesztéshez és építészeti tervezéshez eegyaránt használják. A programok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy realisztikus, innovatív és magával ragadó vizuális hatásokat érjenek el, amelyek tudományosan pontosak és teljes mértékben a fizikán alapulnak. A termékeket gyakran együtt fejlesztették nagy mozifilmekkel, azzal a céllal, hogy elkáprásztassák a közönséget a legújabb speciális effektekkel.
A cebas szoftverek többek között a következő filmekben használták: a "Harry Potter" sorozat, "Pókember 3", "2012", "Alice Csodaországban", és a "Álomháború", valamint a következő játékokban "Classic Transformers", "Command and Conquer", "Star Craft", "Tomb Raider", és "Wolfenstein".
 
A cebas fő termékei a finalRender, a thinkingParticles és a moskitoRender. Ezekről a termékekhez tartozó fülre kattintva találsz további információt.
 
fr35igor.jpgA finalRender 3.5 SE 3ds Max-hoz tökéletes választás mind nagyobb produkciós cégek és a haladó felhasználók számára, akik keresik a maximális minőséget és rugalmasságot, mind az "átlagfelhasználók" számára, akik egyszerűen szeretnének kimagasló eredményt.
A termék ugyanazt a sziklaszilárd, renderelő magot tartalmazza, ami már Hollywoodban bevált és ugyanazt az eredményt produkálja, amit a filmvásznon megszoktunk. A finalRender 3.5 SE a szolgáltatások széles skáláját nyújtja.
 
A csomag tartalmazza ajándékként a finalToon 3.5 egy példányát is. A cebas nem-fotórealisztikus renderelőjét szintén frissítették új szolgáltatásokkal és funkciókkal.
A finalToon 3.5 kapható a finalRender 3.5 SE szerves részeként vagy önálló termékként.
 
 
További információval, árakkal örömmel állunk rendelkezésre. Ehhez kérjük használd az "Ajánlatkérés" fület vagy keress minket elérhetőségeinken. 
 
 
avengers.jpgbattleship.jpgA thinkingParticles a cebas egyik zászlóshajó plug-inja, amely széles körben ismert a filmiparban a teljesen procedurális és fizikailag pontos, valós pusztítást szimuláló és speciális effekteket generáló képességéről.
Számtalan kasszasiker film és projekt támaszkodik
thinkingParticles határtalan képességeire, hogy ábrázolja a fejlett fizika-alapú részecskék egyszerűen észbontó hatását!
A thinkingParticles bejárást enged a teljesen procedurális folyadék dinamika és a puha test szimulációk világába, és lefed szinte bármely, és majdnem minden lehetséges forgatókönyvet, amit többszörös fizikai hatás néven ismert.
snow-white.jpgmp_cap_ws.jpgMi a többszörös fizikai hatás? Ez egyet jelent azzal az alkotói szabadsággal, hogy létre hozhatsz, és újrateremthetsz számtalan kombinált szimulációt, beleértve a folyadék dinamikát, a lágy és merev testek többszöri interakcióit, egészen lebontva a reális részecske szintjéig.
A fizikai megoldó algoritmus a többszörös fizikai hatás kiszámítására integráltan működik a thinkingParticles-ben. thinkingParticles egy dedikált folyadékszimulációs rendszerrel felprogramozottan jön, amely lehetővé teszi, hogy minden korábbinál reálisabb és változatosabb  folyadékokat hozz létre a képernyőn.
 
 
További információval, árakkal örömmel állunk rendelkezésre. Ehhez kérjük használd az "Ajánlatkérés" fület vagy keress minket elérhetőségeinken.
 
interior_moskito_web.jpgA moskitoRender egy igásló renderelő és a cebas film minőségű renderelőjének következő generációja, ami már lehetővé teszi a hardveresen gyorsított (GPU) renderelést.
 
KÖNNYŰ. GYORS. FOLYAMATOS.
 
A moskitoRender az első teljes értékű GPU rendererelő 3ds Max-hoz, a legkevesebb szoftveres és kreatív korlátozásokkal a piacon megjelent összes csak GPU-t használó megoldás közül! A korlátozások nélküli, magasan optimalizált megközelítés lehetővé teszi, hogy az alkotók felszabadítsák fantáziájukat, és olyan szabadságot ad, ami táplálja a művészi kibontakozást.
A moskitoRender nem rendelkezik saját anyagokkal, de támogatja az összes, 1300 anyagot az Autodesk Material Library-ból, valamint az alap 3ds Max anyagokat. Ez egy igazi fizikai alapú, spektrális renderelő megoldás, amely azért készült, hogy lecserélje a 3ds Max bármelyik hagyományos renderőjét, és olyan képeket készítsen, amelyek szigorúan, torzítatlanul, a fény útjának lekövetésének módszerén alapszik.
A moskitoRender kevesebb paramétert igényel, amiket könnyű beállítani, ezáltal igazi, folyamatos munkavégzést kínál, és villámgyors eredményeket.
 
 
További információval, árakkal örömmel állunk rendelkezésre. Ehhez kérjük használd az "Ajánlatkérés" fület vagy keress minket elérhetőségeinken.
 

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.
">


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
cebas, finalRender, thinkingParticles, moskitoRender, fizikai renderelő, GPU renderelő, procedurális, fizikailag pontos, szimuláló, részecske-animáció, multi-physics
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index