top
 
 

2016-01-02 00:30:56

thumb_1[1]_1.jpgAdobe Creative Cloud áttérés
November végéig még kedvezménnyel, 3 évre rögzített áron lehetett Adobe Creative Cloud előfizetést igényelni mindazoknak, akik már rendelkeznek korábbi Adobe CS licenccel.
Közel három éve indult el az Adobe CC, amit azóta is töretlenül fejlesztenek, évente 2, 3 nagyobb újdonság-csomag jelenik meg az egyre bővülő termékporfólióhoz. Annak érdekében, hogy még több érv legyen a váltásra, az Adobe kedvezményes árat kínált a kezdetektől meglévő ügyfeleinek. Ezzel a döntő többség az eltelt idő alatt élt is, ezért elérkezett az idő, hogy lezárjuk az átmeneti periódust.
Az Adobe üzleti évének végéig, novemberig még lehetett élni a kedvezményes lehetőséggel!
Keress minket a részletekért, vagy töltsd ki az ajánlatkérő fület az Adobe lapunkon!

Newtek IP-alapú munkafolyamat
Az IBC-n a Newtek ismét nagyot robbantott. Az új termékek bejelenése mellett, bemutatott egy új protokollt, amely lehetővé teszi, hogy a meglévő számítógépes, 1 Gbit-s, IP hálózaton keresztül bármely, a protokollt használó eszköz, használja egymás, ki- és bemeneteit, videóforrásait - élőben, akadás és bufferelés nélkül!
Ez szinte hihetetlen, de így van. Nem kell többé extrém méretű videomátrix, nem kellenek kígyózó kábelkötegek. A protokollt máris több, mint 40 cég támogatja, hamarosan meglévő Tricaster demórendszerünkhöz is megérkezik. Addig is nézd meg, hogyan is oldja meg a Newtek az élő, IP-alapú, produkciós munkafolyamatot:
 

Vizuális Műhely 2015
Idén is megrendeztük a CG szakma szokásos összejövetelét, megmutatták magukat a hazai közösség legjobbjai, elbüszkélkedtek vele mit alkottak az utóbbi időben. Emellett természetesen a legfrissebb szoftverújdonságokat is felvonultattuk. Az Autodesk 3ds Max és Maya legutóbbi kiadása, sokak szerint, évek óta a legjobban sikerült verziók. Érdemes volt tehát ellátogatni a rendezvényre, köszönjük mindenkinek, aki ott. Reméljük legközelebb még többen leszünk.

Helyszíni 4K kivetítés, monitorozás 4K felvétel közben? Moziélményű kép, videókamerás, könnyű kezelhetőség mellett? 24x zoom HD felvételhez? Streamelés és rögzítés egyszerre? IP távvezérlés és monitorozás tabletről? Végtelenített felvétel költségkímélő, közkeletű memóriakártyára? Ezeket mind tudja a JVC GY-HM200 kamkordere, sőt ennél is sokkal többet! De nem mi akarjuk megmondani, hogy Neked mi lesz a kedvenc funkciód, csak annyit mondunk, hogy biztos érdemes kipróbálnod!
 
Egy mondat + egy kép + egy link = egy hír

 

Elkészült a Sonnet Technologies Echo Express SE I asztali, Thunderbolt 2-to-PCIe kártyabővítő doboza. Olvass róla magyarul a termékoldalunkon!
 

Elmúlt rég az NAB, ahol sorban jelentkeztek a gyártók a kiállításra időzített akciókkal.
Azonban gyorsnak kellett lenni, mert csak néhány napig élt a lehetőség!


Feltöltöttük képgalériánkat a legújabb Matrox VS-4 installációnkról. Itt megnézheted.
 

Korábban megjelent a MODO új verziója, amiről élő, internetes előadást tartott a Foundry. További részleteket az Események oldalunkon találsz.


"Komplex késztermék gyártási technikák Avid Media Composer-ben" webelőadás a megújított Boris oldalunkon. Kattints a "Media Composer Boris turbóval" fülre!
 

Elkészült az első reklámfilm is a JVC GY-LS300 4K Super 35mm kamkorderrel. Megnézheted a termék oldalán, a "Videók" fülön.

 

Az ATTO 1 perces videókban avat be, hogy milyen technológiáktől lesz gyors a hálózatod, és a tárolód. Itt nézheted meg.
 

Itt a frissen érkezett GY-HM200 szállítmány! Benne a tesztre rendelt kamera :) Képriportunk a csomagbontásról, közel-képekkel a finomságokról, amíg nem veszed kézbe és teszteled.
 

Vendégelőadó, interjúalany, tudósítás a távolból? Nincs profi technika, profi stúdió az elérendő helyszínen, személynél? Nem baj, hiszen van Skype! Csakhogy abban meg ott a reklám, nincs profi kép- és hangkimenet, bekopoghat egy kéretlen hívás!
Sebaj, van profi megoldás: a TalkShow VS-100! Nem kell hinned a szavunknak - próbáld ki saját magad!
  
Egy mondat + egy kép + egy link = egy hír

 
 

Most már megnézhetjük teljes "életnagyságban" vagyis 4K-ban, hogy milyen képet produkál a JVC GY-LS300 Super35mm 4KCAM kamkorder - beágyazva a videó fülön
 

Az E-on arról ír, hogy a Jupiter felemelkedése c. moziban a Method Studios intenzíven használta a VUE-t a környezetek megalkotására.


Újabb Tricaster 410 talált gazdára, amit pár képpel meg is örökítettünk.
 
 

A JVC kamkorderek mobilra optimalizált felhasználói kézikönyvei elérhetőek itt.


JVC 4KCAM kameracsalád felkészítő oktatásán jártunk a JVC német központjában. Képriportunk megtekinthető itt.
 

Mocha "klip klinika" - objektum eltüntetés előadás visszanézhető. Részletek az Események oldalunkon.


Oktatóanyag készült a MODO replikátorokról, olvashatod híreink között.
 
 

Stúdióbeszélgetés a NUKE STUDIO-ról megnézhető az eseményeink oldalon.
 

A JVC online, internetes előadásokon ismertette új kameráit, illetve a már ismert modellek új funkcióit, amelyekre a legújabb firmware-kkel való frissítéssel tehetünk szert. Megismerhettük a GY-HM600/650/850/890 család megújuló funkcióit illetve az új 4K-s modelleket.
A GY-LS300CHE cserélhető lencsés 4K kompakt kameráról 2 előadás is volt, amelyeket eredetileg február elejére terveztek, de az előadó betegsége miatt el kellett halasztani. Ugyanígy volt előadás, ahol a GW-SP100 4K, távvezérelhető boxkamera került terítékre. A pontos időpontokat publikáltuk a tudnivalókkal együtt - a webelőadáson való részvételhez ezekre volt szükség. Minden részletet megtalálsz az eseményről készített weblapunkon.

Mintha teljesen új kameracsaládot hozott volna forgalomba, akkora a változás a JVC HD kamkorder familiájánál. Egyrészt egy új firmware készült minden modellhez, másrészt az árazást is újragondolta a cég. Ezzel a kettővel együtt tényleg olyan, mintha csak a modellnevek maradtak volna változatlanok.
A firmware nem kisebb újdonságot hozott, mint egy teljesen új látványvilágot, aminek Enhance mode nevet adták. Ez erősen megnöveli a bőrtónusok részletességét. A felvételi mód be- és kikapcsolható, egyrészt az oeratőr művészi szabadságát növelve, másrészt azért, mert ebben a képfeldolgozási módban a digitális zajszűrés (DNR) kisebb mértékű, amely nem minden megvilágítási körülmény esetén előnyös.
Ha a további részletekre vagy kiváncsi, illetve az új árak érdekelnek, keress minket!

A Newtek az elmúlt ősszel két nagy durranással is előrukkolt. A korábbi bejelentés a TalkShow VS-100 már régebben felkerült a falunkra és a termékről is bővebben olvashatsz itt.
Nem feledkeztünk meg azonban a másik újdonságról, a legkompaktabb, mégis szinte mindent tudó Tricaster Mini-ről sem, amelynek bemutatódarabja hamarosan meg fog érkezni cégünkhöz.
Addig is elkészítettük a termék magyar nyelvű weblapját, hogy a legfontosabb információkat anyanyelvünkön is elolvashasd, és ha felkeltettük érdeklődésedet, kérhess ajánlatot, bejelentkezhess demóra, tesztelésre.
Ne felejts rákattintani a "Videók" fülre sem, ahová a bemutatóvideókat gyűjtjük! :)
 
Egy mondat + egy kép + egy link = egy hír


A Sundance filmfesztivál NY Lounge prezentációit mind streamelte a JVC (egy 4KCAM kamerademót is) és
Ustreamről az összes visszanézhető itt.
 

Megjelent a RE:Vision DE:noise 3 olvashatod híreink között, sőt a demó videót is megnézheted itt.


Az Autodesk Maya-t 1997 óta minden technikai Oscar-t nyert filmhez használták - a Venturebeat írása szerint
 

Mostantól a mobilodon is "szobrászkodhatsz" :) 
123D Sculpt+ az Autodesktől iOS-re és Androidra. Továbbiak app saját oldalán.


A Videomaker a CES egyik legjobbjának választotta a
JVC GY-LS300 cserélhető objektíves, 4K kameráját
Már megrendeltük, várjuk a demó darabot.
A Videomaker adta hírül
 

Újabb izgalmas mocap cuccok várhatók a Vicontól, igaz sajnos még nem holnap.
De a fejlesztéshez már megkapták a támogatást.
Alig várjuk az eredményt...


 
...
 

 
...
 

Vissza a megszokott kerékvágásba!
Még egyszer Boldog Újévet! Az Ünnepeket magunk mögött hagyva, mától mi is a megszokott rend szerint működünk, tevékenykedünk. Várjuk a legújabb megkereséseket, kihívásokat! Keressetek bennünket elérhetőségeinken! 
back_button
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index