top
 
 

2016-12-30 15:12:19
A 2016-ban a nyitó, "Aktuális" oldalon publikáltakat learchiváltuk. Ha vissza szeretnél olvasni korábbi híreinket, itt megteheted. 

Szeptember az IBC bűvöletében
Az idei ősz sem kivétel, a legnagyobb európai broadcast konferenciával és kiállítással indul. Az egész szakma elzarándokol Amszterdamba, az IBC-re, hogy megismerje a legújabb trendeket és termékeket. Mi sem vonhatjuk ki magunkat a show bűvöletéből. Persze nem is akarjuk, hiszen számos hír, érdekesség és friss termék, akció kerül ki az általunk képviselt cégek háza tájáról.
Mindjárt elsőként a JVC új monitorcsaládja ragadta meg figyelmünket. Ezek a kis formátumú monitorok 5", 7" méretben ideálisak kamerán használva, illetve rackbe építve. Az adatlapok már felkerültek Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/LeonardoSNS/posts/1247960781900942 (nem kell a megnézéséhez, hogy Facebook felhasználó legyél!)
További hírekkel folytatjuk a sort hamarosan!

Idén, május 12-én került megrendezésre, az évente szokásos 3D animációs és VFX találkozónk. Mint korábban is, az Autodesk M&E termékek újdonságainak bemutatását kötöttük össze a legkedveltebb hazai műhelyek prezentációival.A részleteket az on-line meghívóban olvashatod. Reméljük tetszett a rendezvény! Megjelenésedre jövőre isszámítunk!

NAB_tumb.jpgÁprilis a NAB jegyében
Ma már nem kell az Óceánon átutazni, hogy mindent tudjunk, ami Las Vegasban zajlik a legnagyobb broadcast összejövetelen, az NAB-n. Mi is segítünk figyelemmel kísérni a dolgokat, hogy ne maradj le a legfrissebb hírekről, legjobb akciókról.
 
Az első akciót már meg is hírdettük a Genarts jóvóltából. Ennek részleteit az akciók oldalunkon megtalálod.
Azt is tudjuk már, hogy az Autodesk bemutatja a 3ds Max 2017-t és a Maya 2016 ext 2-t.
Foundry is elárulta, hogy a Nuke 10 és a Modo 10 mellett ott lesz az új Mari is.
Newtek pedig az NDI bűvöletében vesz részt a kiállításon.
Hamarosan még több informácót olvashatsz itt, gyere vissza rendszeresen!

A Műhely
A Leonardo SNS és partnerei, az Adobe, a JVC Professional és a Newtek, ismét megrendezték A Műhely névre keresztelt nyílt napot, ahol a gyakorlatban próbálhattad ki az egybegyűjtött jobbnál jobb videotechnikai eszközöket. Kitelepülős stúdió vezérlő, hátizsákban elférő lassító, streamelni képes 4KCAM kamkorderek - csak néhány az érdekességek közül. Köszönjük mindenkinek, akivel találkoztunk március 1-én a H2S Rendezvényházban! Részletek...

Ezzel indult az új év, pörögtek az új akciók is. Közkívánatra visszatért egy rövid időre az egyik legsikeresebb kedvezményes ajánlatunk, az Adobe CC áttérés. Mindenkinek érdemes volt szétnézni a pincében, a padláson, a raktárban, ha volt ott még egy-két elfekvő CS5, CS5.5 vagy CS6 termék, ami feljogosítta, hogy akár 33% kedvezménnyel indíthasson Adobe CC előfizetést. A részletek, más ajánlatokkal egyetemben, megtalálhatók voltak akciós oldalunkon.
Newtek IP-alapú munkafolyamat

Az IBC-n a Newtek ismét nagyot robbantott. Az új termékek bejelenése mellett, bemutatott egy új protokollt, amely lehetővé teszi, hogy a meglévő számítógépes, 1 Gbit-s, IP hálózaton keresztül bármely, a protokollt használó eszköz, használja egymás, ki- és bemeneteit, videóforrásait - élőben, akadás és bufferelés nélkül!
Ez szinte hihetetlen, de így van. Nem kell többé extrém méretű videomátrix, nem kellenek kígyózó kábelkötegek. A protokollt máris több, mint 40 cég támogatja, hamarosan meglévő Tricaster demórendszerünkhöz is megérkezik. Addig is nézd meg, hogyan is oldja meg a Newtek az élő, IP-alapú, produkciós munkafolyamatot:
 

Helyszíni 4K kivetítés, monitorozás 4K felvétel közben? Moziélményű kép, videókamerás, könnyű kezelhetőség mellett? 24x zoom HD felvételhez? Streamelés és rögzítés egyszerre? IP távvezérlés és monitorozás tabletről? Végtelenített felvétel költségkímélő, közkeletű memóriakártyára? Ezeket mind tudja a JVC GY-HM200 kamkordere, sőt ennél is sokkal többet! De nem mi akarjuk megmondani, hogy Neked mi lesz a kedvenc funkciód, csak annyit mondunk, hogy biztos érdemes kipróbálnod!

Vendégelőadó, interjúalany, tudósítás a távolból? Nincs profi technika, profi stúdió az elérendő helyszínen, személynél? Nem baj, hiszen van Skype! Csakhogy abban meg ott a reklám, nincs profi kép- és hangkimenet, bekopoghat egy kéretlen hívás!
Sebaj, van profi megoldás: a TalkShow VS-100! Nem kell hinned a szavunknak - próbáld ki saját magad!

HNY_2016_thumb.jpgEpizód 2016 - Egy új esztendő
Az aktuális Star Wars láz minket is elkapott, ezért magunk is kipróbáltuk a főcím készítő játékot.
Ezzel alkottuk meg idei újév köszöntőnket, ezzel kívánunk minden jót 2016-ra. Bízunk benne, hogy minden rossz elkerül mindannyiunkat, és annál több jó, izgalmas dolog vár ránk.
Várjuk a legújabb megkereséseket, kihívásokat! Készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken!
back_button
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index