top
 
 

2020-01-02 20:25:08
A 2019-ben a nyitó, "Aktuális" oldalon publikáltakat learchiváltuk. Ha vissza szeretnéd olvasni korábbi híreinket, itt megteheted.

Vizuális Műhely 2019
 
Idén is megrendeztük népszerű Vizuális Műhely napunk, amelyre május 23-án kerítettünk sort. Az Autodesk bemutatók mellett a hazai műhelyek is elhozzák legizgalmasabb projektjeiket. A részleteket az on-line meghívóban olvashatod. Megjelenésedet köszönjük!
 

 
Newtek - NAB 2019
 
A Newtek a Vizrt önálló üzleti egységeként folytatja működését, változatlan székhellyel. A fejlesztésekért továbbra is dr. Andrew Cross, a cég szemléletformálója marad a felelős. Neki köszönhetjük, hogy az idei kiállításra is egész sor újdonsággal jelentkezik a Newtek:
- az NDI 4.0 immár rögzítési, lejátszási formátumként is szolgál, az így továbbított, mixelt anyagokat átkódolás nélkül tárolhatjuk, vághatjuk és keverhetjük újabb élő forrásokkal.
- VMC néven elérhetővé válik az IP Series mixerek szoftvere különállóan, így akár a felhőben, virtuális hardveren is futtatható lesz az akár 44 bemenetes 4K mixer megoldás
- a Premium Access előfizetés minden Tricaster platformon elérhetővé válik. Részeként a mixerek Word dokumentum formátumban írt forgatókönyvekből képesek lesznek egy műsort automatikusan levezérelni
- bemutatták a Spark Plus konvertereket, amelyek akár 4K30p HDMI jeleket is NDI formátumba konvertálnak
- bejelentették a TC410 Plus mixert, amely tudásában a TC1 modellhez közelít, de megtartotta a korábbi verzió kedvező árfekvését.
 

Bemutatta a JVC a GY-HC900 CONNECTED CAM vállkameráját
 
A JVC Professional bejelentette a GY-HC900 "CONNECTED CAM" broadcast ENG kameráját, amely három, 2/3-hüvelykes CMOS képérzékelőt kínál, full HD felbontáshoz, és hírek-IP-n munkafolyamat-megoldást kínál a külső helyszínen dolgozó televíziósoknak.
 
 

Vicon Blue Thunder IMU - a mozgásérzékelés új fajtája
a mocap piacvezető cégétől
 
A Vicon bemutatta első integrált inerciális érzékelőjét, kiterjesztve a Vicon adatgyűjtési képességeit a hagyományos optikai mozgásrögzítésen túl. A Vicon Blue Thunder IMU-k rendszerhez való hozzáadásával a felhasználók mindkét adatfolyamot egyidejűleg vagy külön-külön is használhatják. A Vicon IMU érzékelő egy kicsi, könnyű eszköz (csak 12 g). Három érzékelőt tartalmaz, amelyek 9 tengelyes, inerciális mérőegységet hoznak létre. A nagy pontosságú adatok az eszközön tárolhatók vagy Bluetooth-on keresztül továbbíthatók okostelefonra, az érzékelőt az IMU Research alkalmazással, vagy egy PC-re, a Vicon Nexus-t használva.
Az újfajta szenzorokhoz a Nexus 2.7 verzióra van szükség, amely számos újdonságot tartalmaz: 
• Az összetevők megjelenítése a gyorsjelentésekben
Vicon Blue Thunder IMU• A járási ciklus vizuális megjelenítése az idősávban
• Frissített naplóüzenetek
• ProCalc párhuzamos feladatmegoldás
• Vicon IMU integráció
• Magas áteresztési szűrő működés
• Hangkonfiguráció
• Firmware-értesítések
• PiG közös központok
• Védett rendszer konfigurációs fájlok
• Új kalibrációs visszajelzés
Ha szeretnél többet megtudni az új szenzorokról vagy a Nexus szoftverről, keresd cégünket, elérhetőségeink egyikén.
 

 Bemutatkozott a TriCaster Mini Advanced
 
A NewTek még több értéket ad a népszerű TriCaster Mini termékcsaládhoz azzal, hogy a TriCaster Advanced Edition szoftvert ezentúl külön felár nélkül adja az új TriCaster Mini Advanced készülékekhez.
 
A TriCaster Mini Advanced lehetővé teszi minden felhasználó számára, hogy megtapasztalják az NDI® előnyeit, a NewTek innovatív hálózati eszközinterfész technológiáját és a hibrid vagy a végponttól végpontig terjedő IP munkafolyamat rugalmasságát. Az ügyfeleknek, többek között, ezért érdemes a TriCaster Mini Advanced-t választani:
• Három TriCaster Mini Advanced modell: 1) HD-4sdi, 2) HD-4i és 3) HD-4
• Gyártó által integrált NDI, hogy teljes körű, végponttól végpontig terjedő IP munkafolyamatot biztosítson bármely szintű felhasználó számára
• A készülék négy NDI bemenettel és kimenettel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy speciális IP-munkafolyamatot használjanak
• a TriCaster Mini Advanced modellek több, mint 100 új funkcióval és interfész változtatásokkal rendelkeznek
Ha szeretnéd kipróbálni a Newtek Tricaster termékskáláját vagy többet megtudni róla, keresd cégünket, elérhetőségeink egyikén.
back_button
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index