top
 
 

2015-03-25 21:39:44

Megérkezett a második szállítmány a JVC GY-HM200 4KCAM kézikamkorderből, és ezúttal kaptunk annyit, hogy maradjon benn nálunk is. Így mostantól azok is meggyőződhetnek ennek a kis kamerának, a nagyságáról, akik nem hisznek az adatlapokban, a podcastoknak vagy bemutató videóknak.
Hogy saját magad is kézbe vehesd a kamerát, nem kell mást tenned, mint hogy bejelentkezel elérhetőségeinken és egy előre megbeszélt időpontban felkeresel minket. Ez semmibe sem kerül és semmiféle kötelezettséggel nem jár, ezért csak biztatni tudunk, hogy próbáld ki a GY-HM200 tudását. Persze nem csak bemutatótermi körülmények között ismerkedhetsz meg az új 4KCAM élménnyel. Már fogadunk előjegyzést hamarosan induló "Tesztre szabott" akciónkra, amelynek keretében a készüléket el is viheted, hogy a saját környezetedben, stúdiódban, eszközparkoddal összelőve tesztelhesd és ismerhesd meg.
A GY-HM200-ról itt tájékozódhatsz bővebben. A tesztelés ügyében pedig kérlek keress minket!
 
 
back_button
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index