top
 
 

2015-02-17 21:40:10

A TalkShow VS-100 egy olyan adás-eszköz, amit videohívások lebonyolítására készítettek televíziók és élő események közvetítői számára. Segítségével minden Skype videohívást jobb kép- és hangminőségű jellé alakíthatunk, amivel a nézők még elégedettebbek lesznek.
Minderről pedig saját magad is meggyőződhetsz, ha bejelentkezel elérhetőségeinken és egy előre megbeszélt időpontban felkeresel minket, hogy magad is kipróbálhasd a TalkShow VS-100 tudását. Persze nem csak bemutatótermi körülmények között ismerkedhetsz az új Skype TX alapú élménnyel. A készüléket el is viheted, hogy a saját környezetedben, stúdiódban, eszközparkoddal összelőve tesztelhesd és ismerhesd meg mindazt a finomhangolási lehetőségeket, amik nélkülözhetetlenné teszik, ha Skype videobeszélgetést szeretnél tv- vagy web (elő)adásba illeszeni.
A TalkShow-ról itt tájékozódhatsz bővebben. A tesztelés ügyében pedig kérlek keress minket!
back_button
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index