top
 
 

Feliratozó rendszerek
 
Minden élő produkció és televíziós csatorna egyik meghatározó pontja az adásgrafika. Legyen szó a minden tartalmon jelen lévő logókról vagy egy sport esemény alatt alkalmazott bonyolult grafikákról, esetleg egy testületi ülés közvetítése során a rendelkezésre álló beszéd idő számolásáról, az aktív és passzív grafikai elemek nagy mértékben színesíthetik műsorainkat. 

PlayBox TitleBox
A TitleBox feliratozó egy igazi broadcast rendszer minden lehetőségét és funkcionalitását kínálja belépő áron. Roll, crawl, digitális és analóg óra, képek, videók de akár power point prezentációk vagy internetes oldalak feliratozása sem jelenthet gondot számára. Együttműködik az AirBox adáslebonyolító rendszerrel, amelyből az egyes tartalmakhoz rendelhetjük előre elkészített feliratainkat.
box_footer
Harris Inscriber
A világ talán legismertebb feliratozó rendszere méltó hírnevére. Több szinten kínál kompromisszummentes 2D és 3D grafikákat, SD és HD felbontásban, 1 vagy 2 csatornás kiosztásban. Az Insscriber rendszer négy szintje egyre fejletebb kezelőfelületet és funkcionalitást tesz elérhetőve felhasználóinak: TitleOne, G1, G3, G7.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
feliratozó, feliratozó rendszer, PlayBox, TitleBox, Harris, G1, G3, G7, Inscriber
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index