top
 
 

Bejátszók és rögzítők
 
Legyen szó előre elkészített anyagok adásba történő bejátszásáról vagy produkciók rögzítéséről a különböző szalagos deckek évtizedeken keresztül elengedhetetlen részei voltak egy video stúdiónak. Napjainkban helyüket folyamatosan kezdik átvenni a fájl alapú rögzítő és bejátszó megoldások, nagyobb rugalmasságot és gyorsabb munkafolyamatokat garantálva. A Leonardo SNS Kft. megoldásaival igyekszik mindkét területen lefedni a felmerülő igényeket.

Fájl alapú megoldások
PlayBox StudioBox
A PlayBox cég StudioBox megoldása két független csatornán képes a tartalmakat rögzíteni vagy kijátsztani. Mindkét be- és kimenetén kezel analóg (CV,YC, YUV, RGB) és digitális (SDI) jeleket is. A rögzítést választható formátumban és bitsebeséggel képes elvégezni, sőt a akár streamelni is képes a tartalmakat. Természetesen alkalmas a rögzített anyagok visszajátszására, akár úgy is, hogy azok rögzítése még be sem fejeződött.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
bejátszó, beíró, deck, magnó, DVD, VHS, miniDV, DV, DVcam, bejárszó, JVC, AirBox, PlayBox, Abekas, video szerver
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index