top
 
 
Kiegészítők
 
A Leonardo SNS Kft. számtalan kiegészítőt kínál operatőrök számára forgató szettjeik bővítéséhez. Kezdve a kamera állványoktól (Vinten, Sachtler, Manfrotto, Secced), fejlámpáktól (Swit, Ianiro), a merevlemezes rögzítésen (Focus Enhancemenet, JVC) és kamera táskákon (Kata, Working Easy) át, egészen a kamera stabilizálásig (ABC Products) és az audio rendszerekig (Sennheiser, Audiotechnica). A felsoroltatok felül még számtalan egyedi megoldást kínálunk ügyfeleinknek, amelyek segítségével egyszerűbbé tehetik munkájukat és változatosabbá felvételeiket.Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
kiegészítők, állvány, manfrotto, vinten, sachtler, vision, secced, ares, swit fejlámpa, fejlámpa, ianiro, Fire Store, Focus, HDD, merevlemezes rögzítő, flash kártyás rögzítő, Kata, táska, working easy, ABC Products
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index