top
 
 

Stúdió kiegészítők
 
Egy stúdió alapvető működéséhez a kamerákon, mixereken és bejátszókon kívül természetesen még számtalan egyéb olyan apró eszközre van szükség melyek vagy a rendezői szabadságnak adnak új dimenziókat, vagy éppen az egész stúdiót üzemeltető felhasználók dolgát könnyítik meg nagymértékben.

Prompter People súgógép
A Prompter People cég minden méretben gyárt súgógép eszközöket, kezdve az egészen kicsi handy kameráktól egészen a nagy broadcast felhasználású rendszerekig. A vetítést minden esetben LCD panellel oldják meg melyhez a jelvezetés kompozit, Kompozit vagy VGA kábelen valósul meg. A feliratok szerkesztéséért egy külön állomáson futó szoftver felel.
box_footer
Fahrt sín és kocsi
Nagyobb alapterületű stúdiókban hasznos eszköz lehet egy fahrt kocsi, amely segítségével nagy mértékben megnövelhetjük a rendezői szabadságot és akár teljesen új képi világot is teremthetünk adásainknak. A sínpálya szabadon változtatható egyenes és kanyar elemek alkalmazásával, a kocsira pedig bármilyen állvány szabadon felállítható.
box_footer
Stúdió krán megoldások
A fahrt kocsihoz hasonlóan a stúdió krán hihetetlen szabadságot vihet a televíziós produkcióink képi világába. Az ABC Products cég több olyan terméket is gyárt melyek akár egy kisebb belmagasságú stúdióban is egyszerűen elhelyezhetőek, több szabadságot és lehetőséget adva ezzel már a limitált hellyel rendelkező televízióknak is.
box_footer
AirCleaner cenzúrázó
Az AirCleaner olyan csatornák számára lehet hasznos akik gyakran sugároznak külső helyszíneken készülő tartalmakat és komoly ORTT felügyeletre számíthatnak. Az eszköz segítségével egy tartalom felelős egyetlen gombnyomással elnémíthatja az adás hangját vagy elsötétítheti a videót, amennyiben erre szükséges van.
box_footer
Ultrascope jelalak monitorozás
Az Ultrascope egy digitális SD- vagy HD-SDI jelek monitorozására kifejlesztett megoldás. Bemeneti hardverén fogadja és szükség esetén tovább is fűzi a jeleket, majd képes többféle párhuzamos jelalak monitorozásra: egy és három sor hullámalakja, vektorszkóp, audiómonitorozás és természetesen a valós kép megjelenítése is.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
steady cam, jimmy jib, krán, crane, aircleaner, Abekas, ABC products, súgógép, prompter
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index