top
 
 

Petro Vlahos, a speciális effektusok nagyrabecsült szakembere 1976-ban azért hozta létre az Ultimatte céget, hogy addig nem látott trükköket lehessen létrehozni filmen és videón. A cég azóta a világ vezetõ kékháttér maszk-kivonó termékfejlesztõjévé vált. Vívmányait két technikai Oscar-díj, egy Emmy-díj, valamint az alapítónak 1994-ben átadott A.M.P.A.S. (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) életmûdíj igazolja. Az Ultimatte termékek a kék vagy zöld hátteret olyan kifinomult algoritmussal képesek leválasztani az elõtérrõl, hogy a finom részletek - mint a haj, füst, köd, motion blur és árnyék - megmaradnak, miközben a "blue spill" hatás minimális.

Smart Remote 2
A második generációs Smart Remote az alap unitokhoz,  tehát a HD/SD 11, 500, 500 Deluxe egységekehez egy kiegészítő kezelő felület, színes érintőképernyővel, USB porttal (billentyűzet, egér hozzáadásához).
box_footer
DV
Az Ultimatte dv a belépőszíntű kulcsoló rendszere az amerikai székhelyű cégnek. Nem igényel szinkronizált bemenetet, akár kompozit, S-Video vagy Firewire alapon is köthetünk rá eszközt. Az ára egy nagyságrenddel marad akár az 500-as ára alatt, kisebb produkciók, vagy televíziós társaságok számára nyújt elérhető megoldást.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Ultimatte, Chroma key rendszer, kulcsoló, HD, SD, 11, 500, Deluxe, bluebox, greenbox, live key
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index