top
 
 

Internetes adáshoz
 
Napjainkban a televíziózásban egyre nagyobb szerepet játszik az internet. Az analóg vagy digitális videó jel (kompozit, komponens, SDI) interneten vagy bármilyen LAN hálózaton szabadon átküldhető formája a stream, melynek legfontosabb minőségi jellemzői a kódolás, bitsebesség és természetesen a felbontás. Legyen szó a kész tartalmak interneten való szétosztásáról, és nézőkhöz való eljuttatásáról vagy egyszerűen egy távoli forgatási helyszín élő adásba történő keveréséről az internetes streamek számtalan helyen nyújtanak hatékony segítséget.

Streaming megoldások
 
AirBox rendszerek
A PlayBox cég AirBox rendszere a kiterjedt adáslebonyolító funkciót mellett számtalan kapcsolódási pontot kínál az internet felé is. Képes hálózaton érkező MPEG streamek fogadására és adáslistába ágyazásába. Képes az automatizált adáskimenetét MPEG vagy H264 kódolással streamelni, megspórolva ezzel egy kodoló eszközt az internetes továbbítást megcélzóknak.
box_footer
Pont-pont alapú IP összeköttetések
Haivision IP kapcsolatok
A Haivision cég megoldásai egyszerű és költséghatékony módon teszik lehetővé azt ami sok helyen kábelek és mikrohullámú átjátszó hálózatok segítségével valósítanak meg: a pont-pont alapú videó összeköttetést. A streaming alapú megoldások előnye, hogy nem igényelnek fixen kiépített infrastrukturát csak egy kellően nagy sávszélességű és dedikált hálózati végpontot, amely azonban az ethernet hálózatok rohamos kiépülésével egyre több helyen elérhető.
box_footer
 
Műholdas kapcsolat
A Leonardo SNS Kft. partnerei segítségével lehetőséget biztosít ügyfeleinek, hogy igényeihez és pénztárcájához mérten részesülhessen a legmodernebb pont-pont alapú összeköttetés nyújtotta előnyökből. A igények előzetes felmérése után megtervezünk és leszállítunk egy műholdas összeköttetés alapú rendszert, melyet igény esetén autóba vagy mobil rendszerbe is szerelhetünk.
box_footer
Internet TV megoldások
Internet TV
A Leonardo SNS Kft. vállalja komplett televíziós csatornák internetes streamelését, kezdve a  gerinc stream generálásától, a webszerverre történő eljuttatásig és az onnan történő szétosztásig. Komplett megoldásunknál szavatoljuk, hogy megrendelőink minden esetben kompatiblis eszközöket kapnak, melyek tökéletesen ellátják a tőlük elvárt feladatokat.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
internetes adás, internet TV, streaming, transcoding, transzkódolás, átkódolás, IP streaming, H264, HD streaming, SNG, Digital Rapids, Touchstream, Viewcast, Osprey, Ospray, SNG kocsi, SNG auto
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index