top
 
 
Forgatószettek
 
Az alábbiakban felsorolt megoldásainkat forgató csoportok vagy független operatőrök számára ajánljuk. A problémamentes forgatások érdekében minden szett tartalmaz egy a kamera súlyának megfelelő állványt, méreteihez illő hordtáskát, nagyobb testű kamerák esetén a gyorscseretalpat, valamint rögzítési médiát is (kazetta, kártya, merevlemez). A szettek mind méretben, mind felhasználás szempontjából különböznek és áraikkal is igyekeznek lefedni a teljes vásárlói közönséget.

Filmes forgatószett
A filmes objektívek már használhatóak és elérhetőek videokamerákon is. Egyedi optikai tulajdonságaikkal és kiemelkedő képminőségükkel különleges felvételek készítését teszik lehetővé. Filmes szettünk képes a 16 vagy 35mm-es objektívek fogadására, mindezt egy átlagos HD videokamera áráért. Kápráztassa el nézőit és megrendelőit újszerű képi világgal!
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
GY-HM700, GY-HM100, GY-HD200, GY-HD110, GY-DV500, GY-DV5100, JVC, SDI, SD-SDI, HD-SDI, cserélhető optika, vállkamera, SDHC, kártyás rögzítés
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index