top
 
 

Mobil stúdió megoldások
 
Önkormányzati ülések, sportesemények, fesztiválok... - csak néhány azon események közül amelyek közvetítése és rögzítése elengedhetetlenül fontos, de lehetetlen megoldani egy fixen telepített stúdióval. A Leonardo SNS Kft. a nagymultú Newtek cég mobil stúdió megoldásait és saját építésű Mobilo rendszereit kínálja ügyfeleinek. Minden rendszer rendelkezik beépített video és audio mixerrel, bejátszóval, feliratozóval, rögzítővel és streamelővel. Mobilo rendszereink teljes mértékben személyre szabhatóak, mind ergonómiájuk, mind a bennük található eszközök száma és csatlakozásaik tetszés szerint variálhatóak.
 
 

Newtek XD300 HD mobil stúdió
A Newtek természetesen nem akart lemaradni a mobil HD stúdiók piacáról sem, ezért megalkotta az XD300 rendszert is. Mely 3 HD-SDI bemenetével és a Tricasternél már megimsmert funkcióival több mint kielégítő megoldást nyújthat egy átlagos méretű mobil produkció számára.
box_footer
Leonardo Mobilo
A Leonardo SNS Kft. közel 10 éve van jelen a broadcast piacon, ezalatt számtalan tapasztalatot gyűjtött össze a felhasználók igényeiről és elvárásairól. Ez a tudás biztosítja, hogy minden esetben képes olyan testre szabott megoldást szállítani megrendelőinek, amely minden igényt kielégít. A Mobilo stúdió elemei és képességei teljesen a majdani felhaszálók igényei szerint kerülnek kialakításra.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Tricaster, Newtek, Mobilo, XD-300, mobil mixer, mobil stúdió, hordozható
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index