top
 
 

Utómunka rendszerek
 
Leforgatott és rögzített tartalmainkat szinte minden esetben alá kell vetnünk editálásnak is. Az editálás napjainkra nem csupán a különböző video és hang szegmensek egymás mögé illesztését jelenti, a nem lineáris editálás során lehetőség nyílik bonyolult effektek és vizuális korrigációs műveletek végrehajtására is. A Leonardo SNS Kft. több megoldást is kínál ügyfeleinek. Attól függően, hogy milyen editáló programot részesítenek előnyben.

Editáló rendszerek
Vegas editáló rendszer
A Sony belépő szintű editáló rendszere rendkívűl költséghatékony megoldást kínál azok számára akik nem ígényelnek bonyolult beépített effekteket és a gyors egyszerű munkavégzést részesítik előnyben. A Blackmagic cég Decklink kártyára segítségével a piacon jelenleg elérhető legjobb áron tudjuk kínálni teljes analóg és digitális, ki és bemeneti csatlakozó sorral.
box_footer
 
Matrox RTX2 editáló rendszer
A Matrox belépő editáló rendszere amely hardveres effekt gyorsítást kínál a Premiere CS3 és CS4 editáló programokhoz. A rendszer létezik kizárólag SD felbontású verzióban is, de alapból a HDV felbontású tartalmak editálásához lett kifejlesztve. Széleskörű formátum támogatással bír, valamint rendelkezik kompozit, S-video, komponens és firewire ki és bemnetekkel is. Az Adobe cég a Matrox rendszerekhez kedvezményes áron biztosítja a Premiere CS programcsomagot.
box_footer
Matrox Axio editáló rendszer
A Matrox csúcs editor rendszere, mely teljes körű támogatást nyújt mind az SD, mind pedig a fullHD febontású tartalmak editálásához. A Premiere programban foglalt effektek nagy részét utólagos számolás nélkül valós időben képes legenerálni, jelentős megtakarítást érve el ezzel az teljes editálásra fordított időben. Az Axio "ki/be doboza" az RTX2-nél megszokottakon kívűl már rendelkezik SD/HD-SDI ki és bemenettel is, biztosítva ezzel a maximális elérhető digitális minőséget.
box_footer
Final Cut editáló rendszer
A Final Cut Pro 2 programcsomag napjainra egyre meghatározóbb szerepet tölt be a hazai editorok piacán. A JVC memória kártyás kamerái natívan képesek .mov formátumban rögzíteni, melyet az Apple rendszere konvertálás nélkül képes beimportálni, akár közvetlenül a "time line"-ra helyezve is. A Final Cut Pro programhoz a Blackmagic cég Multibridge eszköze biztosít teljes körű ki és bemeneti csatlakozó támogatást.
box_footer
 
Promó és grafikai rendszerek
Newtek 3D Arsenal
Főleg animációs ismeretekkel nem rendelkező videósoknak ajánlott 3D trükk-szoftver. Televíziós főcímek, 3D feliratok, virtuális stúdiók kreálásához ajánlott. Előre definiált sablonokból is dolgozhatunk, valamint tartalmaz egy teljesértékű Lightwave 7.5 szoftvert.
box_footer
Adobe After Effects
Az Adobe After Effects CS4 video- és multimédiaanyagok vizuális utómunkálataiban használható. Képzeljük el, mintha az Adobe Photoshop funkcióit terjesztenénk ki egy időegyenes mentén, és ezáltal az az összes megadható paraméter animálására képes lenne.
box_footer
Eyeon Vision
Televíziós arculatkészítő szoftver, mozgó grafikák készítéséhez. Részecske rendszer kezelés, vektorszkóp, hullámforma-monitor, színlegalizáció, képpont-követés, automatizált adatfrissítés, feliratok készítése, festés, retusálás, kulcsolás és maszkmanipuláció, makrózás.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
editáló rendszer, NLE, Matrox, Premiere CS3, Premiere CS4, Fincal Cut, Apple, Final Cut Pro 2, .mov, .avi, .mpeg, Axio, Axio LE, megtekintő monitor, színhelyes, shuttle pro
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index