top
 
 

Mobil stúdió megoldások
 
Önkormányzati ülések, sportesemények, fesztiválok... - csak néhány azon események közül amelyek közvetítése és rögzítése elengedhetetlenül fontos, de lehetetlen megoldani egy fixen telepített stúdióval. A Leonardo SNS Kft. a nagymultú Newtek cég mobil stúdió megoldásait és saját építésű Mobilo rendszereit kínálja ügyfeleinek. Minden rendszer rendelkezik beépített video és audio mixerrel, bejátszóval, feliratozóval, rögzítővel és streamelővel. Mobilo rendszereink teljes mértékben személyre szabhatóak, mind ergonómiájuk, mind a bennük található eszközök száma és csatlakozásaik tetszés szerint variálhatóak.
 
 

Newtek Tricaster SD mobil stúdió
A Newtek cég Tricaster megoldása egyetlen dobozban egyesít minden elvárható funkciót, bemenetei száma 2-től egészen 6-ig bővíthető. Analóg, kompozit, komponens és digitális SDI csatlakozással is rendelkezhet, de egy külső számítógép képernyőjét, mint videó jelet is képes bekeverni a kimenetére. Két belső bejátszója külön panelról vezérelve lassítóként is funkciónálhat, valamint van lehetőség a grafikai felület független munkaállomásra történő kitelepítésére is.
box_footer
Leonardo Mobilo
A Leonardo SNS Kft. közel 10 éve van jelen a broadcast piacon, ezalatt számtalan tapasztalatot gyűjtött össze a felhasználók igényeiről és elvárásairól. Ez a tudás biztosítja, hogy minden esetben képes olyan testre szabott megoldást szállítani megrendelőinek, amely minden igényt kielégít. A Mobilo stúdió elemei és képességei teljesen a majdani felhaszálók igényei szerint kerülnek kialakításra.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Tricaster, Newtek, Mobilo, XD-300, mobil mixer, mobil stúdió, hordozható
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index