top
 
 

Bejátszók és rögzítők
 
Legyen szó előre elkészített anyagok adásba történő bejátszásáról vagy produkciók rögzítéséről a különböző szalagos deckek évtizedeken keresztül elengedhetetlen részei voltak egy video stúdiónak. Napjainkban helyüket folyamatosan kezdik átvenni a fájl alapú rögzítő és bejátszó megoldások, nagyobb rugalmasságot és gyorsabb munkafolyamatokat garantálva. A Leonardo SNS Kft. megoldásaival igyekszik mindkét területen lefedni a felmerülő igényeket.

Szalagos deckek
JVC DR-HD50 HDV deck
A HDV szabvány a HD felbontást hozta el a szalagos hordozók világába. Természetesen a kis és nagyméretű HDV kazettákon kívűl tökéletesen kezeli a hagyományos miniDV, DV és DVCAM kazettákat is. Analóg kompozit és komponens ki és bemenetén kívül rendelkezik digitális HDMI ki és bemenettel is, ezen interfészek teszik talán az egyik legközkedveltebb nonlineáris editor beíró magnóvá.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
bejátszó, beíró, deck, magnó, DVD, VHS, miniDV, DV, DVcam, bejárszó, JVC, AirBox, PlayBox, Abekas, video szerver
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index