top
 
 
Kiegészítők
 
A Leonardo SNS Kft. számtalan kiegészítőt kínál operatőrök számára forgató szettjeik bővítéséhez. Kezdve a kamera állványoktól (Vinten, Sachtler, Manfrotto, Secced), fejlámpáktól (Swit, Ianiro), a merevlemezes rögzítésen (Focus Enhancemenet, JVC) és kamera táskákon (Kata, Working Easy) át, egészen a kamera stabilizálásig (ABC Products) és az audio rendszerekig (Sennheiser, Audiotechnica). A felsoroltatok felül még számtalan egyedi megoldást kínálunk ügyfeleinknek, amelyek segítségével egyszerűbbé tehetik munkájukat és változatosabbá felvételeiket.

Fahrt sín és kocsi
Nagyobb alapterületű stúdiókban hasznos eszköz lehet egy fahrt kocsi, amely segítségével nagy mértékben megnövelhetjük a rendezői szabadságot és akár teljesen új képi világot is teremthetünk adásainknak. A sínpálya szabadon változtatható egyenes és kanyar elemek alkalmazásával, a kocsira pedig bármilyen állvány szabadon felállítható.
box_footer
Jimmy Jib megoldások
A fahrt kocsihoz hasonlóan a jimmy jib hihetetlen szabadságot vihet  produkcióink képi világába. Az ABC Products cég több olyan terméket is gyárt melyek akár egy kisebb belmagasságú stúdióban is egyszerűen elhelyezhetőek, több szabadságot és lehetőséget adva ezzel már limitált rendelkezésre álló hely esetén is.
box_footer
Ultrascope jelalak monitorozás
Az Ultrascope egy digitális SD- vagy HD-SDI jelek monitorozására kifejlesztett megoldás. Bemeneti hardverén fogadja és szükség esetén tovább is fűzi a jeleket, majd képes többféle párhuzamos jelalak monitorozásra: egy és három sor hullámalakja, vektorszkóp, audiómonitorozás és természetesen a valós kép megjelenítése is.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
steady cam, jimmy jib, krán, crane, aircleaner, Abekas, ABC products, súgógép, prompter
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index