top
 
 
Ingest és streaming
 
A fájl alapú munkafolyamatok rohamos térnyerése miatt egyre fontosabb, hogy minél hatékonyabban tudjuk az élő, vagy korábban csak médiahordozókon rendelkezésre álló tartalmainkat fájl alapú rendszerekbe ingest-álni. Legalább ilyen fontos szerep jut a tartalmak internetre történő eljuttatásának, legyen szó akár egy komplett internetes televízióról, vagy csak egyszerűen egy távoli helyszínről a stúdióba történő bejátszásról. Fontos megemlítenünk, hogy az összes általunk ajánlott streaming rendszer képes ingest feladatok ellátására is akár a streameléssel párhuzamosan is.
 
 

CaptureBox ingest rendszer
A PlayBox cég teljes megoldás platformjának része a fájlok generálásáért felelős CaptureBox ingest rendszer. Bemenetén támogat minden elképzelhető video és audio formátumot, biztosítva ezzel, hogy bármilyen szalagos vagy egyéb deckkel együtt tud működni. Van lehetőség batch capture és vezérelt beírás funkciókra, mindezt változtatható bitsebesség és szabad fájlformátum választás mellett teszi elérhetővé a rendszer. 
box_footer
Leonardo StreamBox
A Leonardo SNS Kft. streaming megoldásokban szerzett több éves tapasztalata teszi lehetővé, hogy partner cégeivel közössen olyan egyedileg tervezett és a megrendelő igényeihez igazodó megoldásokat is tudjon kínálni mint a StreamBox. Ez a rendszer teljesen a végfelhasználóra szabva készül, legyen szó a bemenetek számáról és felbontásáról, vagy éppen a hordláda ergonómiai kialakításáról.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
ingest, streaming, beírás, video szerver, stream szerver, Digital Rapids, PlayBox, CaptureBox, Capture Box, Play Box, StreamZ, Touchstream, internet TV, TV
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index