top
 
 
Stúdió kamerák
 
Élő produkciók és többkamerás felvételek esetén nélkülözhetetlenek a stúdió kamera láncok. Az általunk ajánlott megoldások minden esetben tömörítetlen digitális jelátvitelt biztosítanak. Minden szett magától értetődő kelléke a professzionális állvány, optika kezelő szervek, nagykereső és a kamera jeleinek távoli beállítását lehetővé tévő vezérlő panel. Megoldásaink az 1/3"-tól egészen 2/3"-ig nyújtanak SD és HD felbontású megoldásokat, teljesen lefedve ezzel az esetlegesen felmerülő felhasználói igényeket.

SD kameraláncok
JVC KY-F560 SD kameralánc
1/2"-os 4:3 képméret arányú SD felbontású boxkamera. Kiemelkedő 850 soros felbontásával és 2/3"-os kamerákat verő érzékenységével ideális választás lehet igényes, hagyományos SD produkciókat előállító stúdiók számára. A kamera lánc részét képezi egy multicore kábellel csatlakozó CCU és RCP vezérlő panel a jelátvitel pedgi tömörítetlen digitális SDI kapcsolaton keresztül történik.
box_footer
 
Hitachi Z-3500W SD kameralánc
2/3"-os SD felbontású 16:9 képméretarányú kameralánc. Azoknak az ügyfeleink ajánljuk akik a hagyományos megoldások hívei, de alkalmazkodniuk kell a változó elvárásokhoz, így a 16:9-es képméret arány megjelenéséhez a produkciós rendszerekben. Megszokott méretek és kezelő szervek mind a kamerán mind a vezérlő paneleken. Szabadon választható broadcast HD felbontású optika, és optika vezérlők.
box_footer
HD kameraláncok
 
Hitachi SK-HD1000 HD kameralánc
2/3"-os HD felbontású kameralánc. Minden igényt kielégítő broadcast kialakítású stúdió kamera, választható digitális triax, fibre vagy P2 rögzítő dokkal. Teljesen digitális átvitel és működés, több választható kezelő panel, hagyományos ergonómia és felépítés.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
stúdió kamera, multicore, kameralánc, HD kameralánc, kamera lánc, HD-SDI, SD-SDI, SDI, stúdió dokk, kamera rendszer
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index