top
 
 
Stúdió mixerek
 
Minden produkciós stúdió lelke a video mixer. A Leonardo SNS Kft. minden felmerülő igényre nyújt megoldást, kezdve az egészen kicsi, pár bemenetes analóg mixerektől a 32 bemenetes broadcast HD mixerekig. Megoldásaink egy része integrált rendszer, tehát a videojelek mixelésén kívül számtalan egyéb szolgáltatást is kínál felhasználójának, mint például: multiviewer monitorozás, bejátszó és feliratozó funkció, vagy frame szinkronizálás a bemeneteken.

Edirol V-8 SD mixer
Belépő szintű analóg mixer 8 kompozit bemenettel. DV szabvány szerinti digitális keverés, közel 200 különböző átúsztató effekt. Két független frame szinkronizáló csatorna, és 8 felhasználói memória is a rendszer részét képezi. A beépített "scan" konverter lehetővé teszi a közvetlen RGB jel(VGA - UXGA) csatlakoztatását a hátlapon található két D-Sub aljzaton keresztül.
box_footer
BroadcastPix Slate100 SD/HD mixer
A piacon jelenleg megtalálható legolcsóbb integrált funkciókkal rendelkező mixer. Négy bemenete választható HD/SD-SDI vagy komponens formátumú jeleket tud fogadni, beépített feliratozóval és bejátszóval valamint rögzítővel rendelkezik. Képes a bemeneti jelek osztott képernyős megjelenítésére, hatalmas költségcsökkentést elérve így a monitorozásnál.
box_footer
BroadcastPix Slate1000 SD/HD mixer
A Broadcast Pix legismertebb modelje, hagyományos kialakítású 1M/E soros mixer panellal, 4-ről egészen 18-ig bővíthető bemeneti számmal, bejátszóval, feliratozóval és multiviewerrel. Ideális választás olyan stúdióknak akik jelenleg SD-ben dolgoznak, de a közeljövőben tervezik átállásukat HD-ra, hiszen a Broadcast Pix minden modelje szabadon fejleszthető HD, sőt már 3G-SDI rendszerűvé is.
box_footer
BroadcastPix Slate5000 SD/HD mixer
A Broadcast Pix csúcsmodelje, akár 32 HD-SDI bemenettel, feliratozóval, bejátszóval, multiviewerrel, 2M/E soros broadcast kialakítású mixer pulttal. A teljes adásbiztonság érdekében biztonsági kapcsoló mátrixxal és teljesen redundáns belső működéssel rendelkezik. 8 beépített színre kulcsolójával és 5 grafikai tárolójával minden felmerülő igényt kielégít. A tökéletes használhatóság érdekében közel 50 opcióval teljesen testreszabható.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
mixer, HD mixer, kompozit, SDI, HD-SDI, SD-SDI, videó keverő, video keverő, DVE, JVC, KM-H3000, Edirol V-8, Broadcast Pix, Slate, BroadcastPix
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index