top
 
 

Fájl kezelő rendszerek
 
A fájl alapú munkafolyamatok és rendszerek terjedésével egyre fontosabbá válik, hogy tartalmainkat hatékonyan tudjuk kezelni. Az egyik legfontosabb feladat a beérkező vagy kimenő video tartalmak megfelelő formátumba történő transzkódolása. Legalább ilyen fontos, hogy a tároló rendszereken rendelkezésre álló nagy mennyiségű tartalom között hatékonyan tudjunk keresni, új tartalom felvitelekor azt megfelelően tudjuk kategorizálni.

Adatbázis kezelő rendszerek
PlayBox DataBox
A PlayBox cég teljes fájl alapú megoldást kínál az adáslebonyolításra, ennek egyik fontos eleme a DataBox, mely egy könnyen testre szabható adatbázis felépítését teszi lehetővé. Tartalmainkat tetszőleges kategóriákba csoportosíthatjuk, azok könnyen kereshetővé vállnak, valamint gyors és egyszerű menedzselésük is megoldott.
box_footer
 
PlayBox Metus
A PlayBox cég felső kategóriás Media Asset Management megoldása, mely meglévő tartalmainkból épít fel adatbázist. Keresőmotorja olyan extrákkal is rendelkezik mint a képeinkben és videóinkban történő arcfelismerés, vagy az automatikusan generált kicsinyített preview képek megjelenítése. A Metus minden szükséges funkcióval rendelkezik amit egy broadcast MAM megoldástól elvárhatunk, a kunkurens megoldások árának feléért.
box_footer
Transzkódoló rendszerek
Digital Rapids Transcode Manager
A Digital Rapids felső kategóriás transzkódoló megoldása rendelkezik minden olyan funkcióval, amely elvárható egy broadcast alkalmazástól. Skálázható és menedzselhető erőforrás elosztás, feladat prioritás megadás, teljes körű folyamat felügyelet és loggolás. A Transcode Managert kifejezetten nagy mennyiségű adat feldolgozására tervezték, így nem jelenthet neki akadályt a komoly igénybe vétel sem.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
PlayBox, DataBox, Data Box, Metus, adatkezelő, fájlkezelő,
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index