top
 
 


Kona kártyacsalád
Mac vagy PC, lehet SD, HD, 3G, Dual Link HD, 2K és 4K a Kona mindet kezeli. Ki- és beírás, hardveres up/down/cross konverzió, Avid, Apple, Adobe, Autodesk Smoke, Eyeon Fusion - mindet tudja. Három kiépítés (Kona LHe Plus, Kona LHi, Kona 3G), három árszínt, egy azonos és az nem más, mint a csúcsminőség.
box_footer
Io eszközcsalád
Az AJA Io egy sokoldalú ki- és bemeneti eszköz, amely minden szükséges csatlakozást biztosít számítógéphez és laptophoz - audio, video és akár genlock átvitele is megoldott, éppúgy, mint a VTR-ek vezérlése. Az Io Express és Io XT egyaránt támogat Mac-t és PC-t, míg az Io 4K a Thunderbolt2 csatlakozójú Mac-ekhez készült.
box_footer
T-TAP
Thunderbolt - SDI és HDMI átalakító. Mondani könnyű, de az AJA meg is csinálta és a szokásos csúcsminőséget hozta. Így ezzel a kis dobozzal megoldhatjuk, hogy az iMac vagy a MacBook meghajtsa a broadcast vagy nagyképernyős LCD monitorunkat.
box_footer
Corvid Ultra
A Corvid Ultra-t nagy sávszélesség-igényű alaklazásokhoz, 4K munkafolyamathoz tervezték, ahol nagy teljesítmény szükséges. Beépített gyorsítót tartalmaz, amire épül az AJA TruScale alkalmazás, amely szabad nagyítást tesz lehetővé. Emellett két további bővítőhely is van, aminek feltöltésével még több erőforráshoz jutunk.
 
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Io, Xena, Editálás, hardware, gyorsítás, videó, Mac, PC, Windows, Apple, Kona, AJA, SDI, HD-SDI, 2k
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index